Az OSRAM számos innovatív termékkel bővítette LED fényforrásainak portfólióját, legnagyobb választékot kínálva ezzel a piacon. Az újonnan bevezetett termékek nem csak alacsony energiafogyasztást és hosszú élettartamot nyújtanak, de kedvező áruk miatt mindenki számára elérhetővé váltak már.

 

Az OSRAM számos innovatív termékkel bővítette LED fényforrásainak portfólióját, legnagyobb választékot kínálva ezzel a piacon. Az újonnan bevezetett termékek nem csak alacsony energiafogyasztást és hosszú élettartamot nyújtanak, de kedvező áruk miatt mindenki számára elérhetővé váltak már.

 

A LED-ek legfontosabb tulajdonságait – alacsony energiafogyasztás és hosszú élettartam – már korábban is sokan ismerték, de rövid távon nem volt kifizetődő a vásárlók számára. A szélesebb körű alkalmazás legfőbb akadályát eddig a LED fényforrások magas ára jelentette. Ezt a korlátot azonban az új OSRAM LED Star Classic A40 és A60 fényforrásai ledöntötték. Az Európa-szerte forgalmazott OSRAM széles portfóliója lehetővé teszi, hogy a fogyasztók szinte minden alkalmazáshoz megtalálják a megfelelő LED terméket.

LED Star Classic

Korábban csak a 25 wattos hagyományos izzót helyettesítő kategóriában sikerült a fogyasztók számára elérhető áron LED termékeket nyújtani, amelyek éjszakai irányfények, vagy kis asztali lámpákban használatos fényforrások voltak. A kedvező áru LED Star Classic A40 és A60 típusokkal az OSRAM betört a magasabb teljesítményfokozatok kategóriájába. A 40 és a 60 wattos izzókat helyettesítő fényforrásokat leggyakrabban a nappali szobák vagy az étkezők világítására használják. A hagyományos izzólámpákhoz képest a 15 éves élettartam során 80%-os energiamegtakarítással több mint 30.000 Ft-ot spórolhatunk meg, amellett, hogy 200 kilogrammal kevesebb széndioxiddal terheljük környezetünket. A termékekre három év garanciát nyújt a cég, hozzájárulva ahhoz, hogy a fényforrás valóban egy időtálló befektetés legyen.

LED Superstar

Mind a LED Superstar Classic A 40 Advanced, mind a LED Superstar PAR 16 50 36° az OSRAM új és jelenleg legkorszerűbb LED-es termékválasztékának része. A „Home & Trend Award 2013" díjas LED Superstar prémium kategóriájú fényforrások különösen jó minőségű fényt adnak. Élettartamuk akár 30.000 óra is lehet a lámpa típusától függően, melyek a már szokásos dimmerekkel szabályozhatóak. Minden klasszikus lámpába beszerelhető termékre négy éves garancia érvényes. A portfólióban egyaránt megtalálhatók a hagyományos körte formájú LED-es fényforrások és a LED-es reflektorlámpák.

Parathom® LED

Ez a termékcsalád professzionális felhasználásra is javasolt, ami a háztartásokon kívül a „nagyüzemi" és vendéglátói igények kielégítését jelenti. A Parathom® Classic A 60 Advanced LED fényforrás már szintén kedvezőbb áron kapható.

Az OSRAM LED-ek nemcsak kiváló minőségűek, hanem alacsony energiafogyasztású és hosszú élettartamú fényforrások, melyek a legkülönbözőbb formákban állnak rendelkezésre: klasszikus körte alakon túl gyertya és csepp formájú kivitelben is kaphatóak. 2013. október 1-je és november   15-e között minden egyes OSRAM LED fényforrás vásárlásakor 500 Ft értékű kupon érvényesíthető, mely a cég által létrehozott website-on, a www.ledkupon.hu-n tölthető le, vagy kinyomtatott formában egyes barkácsáruházak pénztárainál is elérhető.

A LED termékek használata a Föld teljes energiafogyasztásra is pozitív hatással van. Egy felmérés szerint, ha minden német háztartásban csak egyetlen 60 wattos izzót a megfelelő LED fényforrással helyettesítenének, a megtakarított energia egyenértékű lenne egy nagyváros éves fogyasztásával, vagyis 1.920.000.000 kWh-val, ami több mint fél milliárd euró megtakarítást jelentene.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük