2022.01.23.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Ősszel is érdemes felfedezni a brit szigetek világát a British Airways és a Visit Britain segítségével

3 min read
  <span class="inline inline-left"><a href="/node/44218"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/VB_BA_London%20Image_Med%20Res.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="100" /></a></span> <p>A brit légitársaság és az angol turisztikai hivatal érdekes programokkal és rugalmas utazási feltételekkel várja az utazni vágyókat

 

A brit légitársaság és az angol turisztikai hivatal érdekes programokkal és rugalmas utazási feltételekkel várja az utazni vágyókat

 

A brit légitársaság és az angol turisztikai hivatal érdekes programokkal és rugalmas utazási feltételekkel várja az utazni vágyókat

Érdemes ősszel felfedezni a brit szigetek látnivalóit. Segít ebben a szigetország turisztikai információs hivatala, a Visit Britain, és a brit légitársaság, a British Airways. A két szervezet az idén ősszel összefogott annak érdekében, hogy bemutassa az Egyesült Királyság sokszínűségét valamint azokat a programokat, amelyek ebben az időszakban várják a turistákat, így például a londoni Barbican The Curve galéria kiállításait is, ahol október 15-től Damián Ortega mexikói művész kiállítása várja az érdeklődőket. A brit légitársaság napi négy járatot indít Budapestről Londonba, így mindenki saját terveinek megfelelően választhatja ki a számára legkedvezőbb járatot, a légitársaság belföldi járataival pedig gyorsan eljuthatunk Nagy-Britannia további városaiba is.

A brit légitársaság idén ősszel összefogott a brit turisztikai hivatallal, a Visit Britainnel, hogy közösen felhívják az utazni vágyók figyelmét arra, hogy Nagy-Britanniát minden évszakban érdemes meglátogatni. A két szervezet célja bemutatni az Egyesült Királyság izgalmas látnivalóit. A brit turisztikai hivatal azonban nemcsak a főváros London nevezetességein keresztül szeretné megismertetni a brit szigetek kulturális életét, hanem a többi országrész nevezetességeit is szeretné bemutatni.

A VisitBritain és a British Airways egyik közös ajánlata a szigetországba látogatóknak: Minden napra új műalkotás. A londoni Barbican The Curve galériájában kerülnek kiállításra Damián Ortega, mexikói művész legújabb, naponta készülő művei. A művész The Independent c. kiállítását 2010. október 15. és 2011. január 16. között lehet megtekinteni.

„A Visit Britian célja Nagy-Britannia sokszínűségének bemutatása. Nagyon örülünk annak, hogy törekvésünkben a brit légitársaság is segítségünkre van. Remélem minél több utas él majd a British Airways által nyújtott kedvező lehetőségekkel és fedezi fel a brit szigetek világát" – mondta Joss Croft, a Visit Britain regionális igazgatója.

 „A British Airways a Visit Britainnel közösen arra hívja most fel a figyelmet, hogy az angol szigetek nemcsak nyáron tartogatnak meglepetéseket az oda utazóknak, a British Airways segítségével pedig igazán egyszerűen és kényelmesen juthatunk el kedvenc angol úti céljainkra." – mondta el Anna Ingham-Grant, a British Airways Közép- és Kelet-Európáért felelős kereskedelmi vezetője.

A British Airways járataival könnyedén eljuthatunk Londonba. A brit légitársaság egész évben kedvező áron kínál jegyeket az angol fővárosba, ahová a Budapestről négy járatot indít naponta. A British Airways weboldalán, a ba.com-on egyszerűen lefoglalhatjuk repülőjegyünket, az online check in használatával pedig lerövidíthetjük a várakozás idejét a reptéren. A British Airways és a Visitbritain létrehozott egy közös weboldalt is, amelynek címe: http://www.visitbritain.com/hu/HU/Classic-Britain-British-Airways/. A weboldalon  az együttműködés ideje alatt lehet tájékozódni az utazás lehetőségekről valamint az aktuális angliai programokról.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük