2022.05.17.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Őszinte chatelés

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/98484"><img class="image image-preview" src="/files/images/images_41.png" border="0" width="204" height="204" /></a></span>- Kedves, vidám, házias, molett lány vagyok. Keresem a párom, akihez egy életen át hű lennék. Megmondom őszintén, szeretném ha társam magas, diplomás, sportos, jóképű, gazdag és erős lenne.

– Kedves, vidám, házias, molett lány vagyok. Keresem a párom, akihez egy életen át hű lennék. Megmondom őszintén, szeretném ha társam magas, diplomás, sportos, jóképű, gazdag és erős lenne.

– Kedves, vidám, házias, molett lány vagyok. Keresem a párom, akihez egy életen át hű lennék. Megmondom őszintén, szeretném ha társam magas, diplomás, sportos, jóképű, gazdag és erős lenne.

– Szia! Én is keresem a párom. Megmondom őszintén, közepes magasságú vagyok, mondhatnám alacsony, kicsit lusta, soha nem sportoltam.

– Azért ne hidd, hogy engem csak a külcsín érdekel. De merem remélni, van egy márkás verdád, jó állásod és ha vendéglőbe viszel, nem kell az étlap és az itallap árait néznem.

– Sajnos minimálbérért dolgozom, de nagyon szeretem a munkám. Ja, és van egy vadiúj környezetkímélő kerékpárom.

– Szomorkodásra semmi ok, a pénz nem boldogít. Remélem jó humorú, okos fiú vagy, hiszen sokat leszünk kettesben, majd jól elszórakozunk.

– Hát szoktam vicceket mesélni a haverjaimnak, de ők nem nevetnek, inkább kinevetnek.

– Milyen egyetemet végeztél?

– Mérnöknek készültem, de a nyolcadik általánosnál kibuktam. Képzeld milyen vicces, éppen technikai akadályok miatt.

– Ne búsulj, nálam nem az oklevél számít. Úgy képzelem, hogy a szexben professzor vagy és ez a lényeg. Nem igaz?

– Nem szeretnék csalódást okozni, de kisebb problémáim vannak ezen a téren. A pszichológus azt mondja, nagyon szépen haladok, néhány éves terápia után  levetkőzöm gátlásaimat.

– Nehogy már azt hidd én csak „arra" bukok. Majd megoldjuk ketten ezeket a problémákat. Annyit tudok én is a témáról, mint a pszichológusod. De mondd csak, vannak jó összeköttetéseid? Rokonra gondolok, aki sok mindent el tud intézni, mert közel van a húsosfazékhoz.

– Hát van egy nagybátyám valamelyik minisztériumban, de mát öt éve nem áll szóba velem, valami buta félreértés miatt.

– Az utóbbi években nem kerültél be az első ötbe valamelyik valóság showba, vagy vetélkedőbe? Mert akkor jó reklámarc lehetnél és azoknak állítólag sétagalopp az életük.

– Próbálkoztam már, de sajnos az első forduló előtt mindig kiestem.

– Hát ha így áll a helyzet, akkor kimondom amit gondolok. Olyan szimpatikus vagy nekem, mert őszinte vagy, nem sumákolsz. Esetleg elvennél feleségül? Szeretnék már asszony lenni, így kicsit túl a harmincon. Magányos vagyok.

– Nagyon magányos vagyok én is. Beszélhetünk róla. Tudod hol a Piti Cukrászda?

– Persze.

– Holnap délután ötkor várlak, egy képes újság lesz az asztalomon, rajta feketekávés csésze.

– Tuti ott leszek! Szia!

Láng Róbert

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.