2023.szeptember.30. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

ParaPortré: a vizsgadrukk fesztiváljegyet érhet

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><strong><span class="inline inline-left"><a href="/node/80105"><img class="image image-preview" src="/files/images/index_276.jpg" border="0" width="160" height="44" /></a></span>ParaPortré címmel fotó és videópályázatot hirdet a Diákhitel Központ az egyetemi, főiskolai hallgatók számára. A vizsgaidőszak legizgalmasabb pillanatainak megörökítésével a nyár legnagyobb fesztiváljára is bejuthatnak a pályázók. </strong></p>  <p><strong>

ParaPortré címmel fotó és videópályázatot hirdet a Diákhitel Központ az egyetemi, főiskolai hallgatók számára. A vizsgaidőszak legizgalmasabb pillanatainak megörökítésével a nyár legnagyobb fesztiváljára is bejuthatnak a pályázók.

 

ParaPortré címmel fotó és videópályázatot hirdet a Diákhitel Központ az egyetemi, főiskolai hallgatók számára. A vizsgaidőszak legizgalmasabb pillanatainak megörökítésével a nyár legnagyobb fesztiváljára is bejuthatnak a pályázók.

 

A május és júniusi hónapok a hallgatók számára egyet jelentenek az éjszakába nyúló tanulással, a könyvtárban eltöltött végtelen napokkal és a koffeinmérgezés okozta rémálmokkal. A vizsgaidőszakot mindenki másképp éli meg, különböző túlélési praktikákat vet be, eltérő stratégiákkal vág neki.

 

Ez a stresszes időszak a témája a Diákhitel Központ fotó és videópályázatának is, ahol a vállalkozó kedvű hallgatóknak nem kell mást tenniük, mint megörökíteniük, milyen hatással van rájuk, illetve környezetükre a vizsgaidőszak. Az akár mobiltelefonnal is elkészíthető pályaművekkel május 30. éjfélig elektronikus úton lehet jelentkezni, a fotó(k) illetve a YouTube-ra feltöltött videó(k) linkjének paraportre@diakhitel.hu címre való beküldésével.

 

A zsűri (Fényes Gábor, fotográfus; Löbenwein Norbert, VOLT Fesztivál; Imre Zita, Diákhitel Központ) által kiválasztott három legjobb pályamű gazdája népszerű nyári fesztiválbérletekkel, zenelejátszókkal és táblagépekkel gazdagodhat. A legjobbnak ítélt tíz alkotás kiállításra kerül a VOLT Fesztiválon, így a nagyközönség számára is megtekinthető július 2-től 6-ig.

 

Pályázati kiírás: www.diakhitel.hu/jatek/paraportre

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.