2024.június.14. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Parkoljon az Operában EZ-ben

5 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/65251"><img class="image image-_original" src="/files/images/EZ%20(1).JPG" border="0" width="282" height="193" /></a></span>2012. október 11-én az EZ Parkolóházak nagyszabású rendezvénnyel várta régi és új partnereit. Ezen a napon adták át hivatalosan az Opera Parkolóházat a VI. kerület, Zichy Jenő utca 9. szám alatt. Kávé és sütemény, parkolási ügyességi bemutató, kelta hagyományőrzők és még sok-sok meglepetés várta a vendégeket.</p> <p> 

ez%20(1)2012. október 11-én az EZ Parkolóházak nagyszabású rendezvénnyel várta régi és új partnereit. Ezen a napon adták át hivatalosan az Opera Parkolóházat a VI. kerület, Zichy Jenő utca 9. szám alatt. Kávé és sütemény, parkolási ügyességi bemutató, kelta hagyományőrzők és még sok-sok meglepetés várta a vendégeket.

 

ez%20(1)2012. október 11-én az EZ Parkolóházak nagyszabású rendezvénnyel várta régi és új partnereit. Ezen a napon adták át hivatalosan az Opera Parkolóházat a VI. kerület, Zichy Jenő utca 9. szám alatt. Kávé és sütemény, parkolási ügyességi bemutató, kelta hagyományőrzők és még sok-sok meglepetés várta a vendégeket.

 

Igen, meglepetés az volt. A parkoló utcai bejáratai – a Zichy Jenő és az Ó utcáról is be lehet hajtani – kék drapériával lefüggönyözve ejtették ámulatba a parkolni kívánó autósokat, akik már megszokták, hogy az elmúlt hetekben a rendelkezésükre állt a parkolás lehetősége. Különben is a bejáratnál öltönyös emberkék sündörögtek egy medve vagy inkább mackó társaságában, ami igencsak szokatlan képet nyújtott a hétköznap délelőtt arra járóknak. Az utcán Mel Gibson féle rettenhetetleneknek öltözött, felfegyverzett és kifestett kelta hagyományőrzők cikáztak, hogy a parkolóban egymásnak essenek, szóval nem egy átlagos péntek volt. Ráadásként megjelentek a riksás fiúk, akikkel az alkalmat megragadva tettem egy kört a Zichy Jenő – Hajós utca – Ó utca – Bajcsy négyszögben és határozottan kijelenthetem, hogy igencsak sok gépjármű szerette volna igénybe venni a parkolást mindkét bejáratnál, de ezúttal nem volt rá lehetőség. Miénk, vendégeké volt a tér és a parkolóház. Az autók helyét most zenekar, mutatványok, performansz, székek, asztalok foglalták el.

 

A 9 milliárd Ft-os befektetéssel készült 7 belvárosi EZ parkolóház nyitni kíván a vonzáskörzetében található szállodák, éttermek és egyéb turisztikai szolgáltatók felé. Partnertalálkozóján ezért a szakma képviselőinek mutatta be modern egységeit és szolgáltatásait.  Kugel Tibor cégvezető, valamint Kieran Duggan, a Shannon West képviselője köszöntötte a vendégeket és nyújtottak tájékoztatást a parkolóházakról és a befektetőről.

 

Az EZ parkolóházakban közel 1500 autó parkolhat biztonságos körülmények között, megfizethető áron. Személyre szabott árakkal és folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal várják üzleti partnereinket, a cég a tájékoztató napján különleges ajánlattal készült az V., VI. vagy VII. kerületben turisztikai tevékenységet folytató vendégek, résztvevők számára.

 

Az EZ Parkolók parkoló-hálózata Budapest belvárosában immár 7 modern parkolóházat üzemeltet. A hatodik és hetedik kerületben található egységeikben felhasználóbarát parkoló-rendszer és kiegészítő kényelmi szolgáltatások – Pl. ingyenes WIFI, autómosó, bankkártyás fizetés – várják az autósokat és motorosokat. A járművek és a tulajdonosok biztonságáról 24 órás biztonsági szolgálat gondoskodik, az épületekben háttérzenével köszöntik a parkoló vendégeket. A személyes igényekre és üzleti célokra szabott bérletáraiknak köszönhetően parkolóházaik mind népszerűbbek a környékbeli lakosok és vállalkozások között. Kiemelt céljuk jószomszédi viszony kialakítása a körzetükben található éttermekkel, szállodákkal és egyéb turisztikai szolgáltatókkal. Parkoló-hálózatukban vendégeik parkolása kényelmesen megoldható a parkolás szempontjából problémás és drága belvárosban. Olyan, személyre szabott bérlet-csomagot kínálnak, amellyel az éttermek, szállodák és egyéb szolgáltatók többletbevételhez jutnak.

Ajánlat – többek között:
– 50% kedvezmény vendégeik számára a parkolás díjából
– egyénileg kidolgozott havi és éves, forgalom alapú jutalék-rendszer.

Az EZ Parkolók 7 parkolóháza mögött a Shannon West ír befektetőcsoport áll. Az 1,2 milliárd forintos alaptőkéjű ingatlanfejlesztő cég eddig 9 milliárd forintot ruházott be belvárosi parkoló-hálózatába. A 8. parkolóház fejlesztése már előkészítő szakaszban van. Az ingatlanfejlesztő célja – a globálisan lelassult gazdasági környezet ellenére – továbbra is az, hogy Budapest belvárosában 4000 férőhelyes parkoló-hálózatot építsen ki, kiemelkedő szolgáltatásokat nyújtva az autósoknak és motorosoknak. Az ír befektető magyarországi elköteleződéséről tanúskodik az Airport City is, egy 21 milliárdos befektetéssel készülő ingatlan és szolgáltatás komplexum.

EZ Parkolóházak a Belvárosban:
1. Opera Parkolóház – VI. kerület, Zichy Jenő utca 9.
Férőhelyek száma: 400
2. Akácfa Parkolóház – VII. kerület, Akácfa utca 12-14.
Férőhelyek száma: 100
3. Dob Parkolóház – VII. kerület, Dob utca 63.
Férőhelyek száma: 100
4. Holló Parkolóház – VII. kerület, Holló utca 6.
Férőhelyek száma: 255
5. Kertész Parkolóház – VII. kerület, Kertész utca 24- 28.
Férőhelyek száma: 180
6. Székely Parkolóház – VI. kerület, Székely Mihály utca 3.
Férőhelyek száma: 304
7. Weiner Parkolóház – VI. kerület, Weiner Leó utca 16.
Férőhelyek száma: 131

Szolgáltatások: minden helyszínen 24 órás diszpécser szolgálat, CCTV kamerarendszer, valamint helyenként különböző hideg-és meleg italautomata, autószerelő műhely, gumis műhely, hideg- és meleg italautomata, autóbérlés, kávézó és snack bár, teljes körű autószerviz, műszaki vizsgáztatás, feltölthető parkoló kártya.  

 

Előnyös ajánlattal parkolási lehetőséget kínálnak a belvárosi éttermek, szállodák és egyéb turisztikai szolgáltatók vendégei részére. Személyre szabott ajánlatért keressék az EZ Park munkatársait!

http://www.ezpark.hu/

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.