A GTS Central Europe (GTS) és a T-Mobile ma bejelentette, hogy partnerség keretében nyújtanak mobilmegoldásokat Csehországban. Az ország első üzleti szektorra fókuszáló MVNO (mobile virtual network operator) megállapodásán keresztül a GTS a T-Mobile hálózatára alapozva új termékportfóliót fog kifejleszteni. A Csehországban piacvezető cégek együttműködése több választási lehetőséget és nagyobb rugalmasságot nyújt majd a helyi vállalkozásoknak.  

 

A GTS Central Europe (GTS) és a T-Mobile ma bejelentette, hogy partnerség keretében nyújtanak mobilmegoldásokat Csehországban. Az ország első üzleti szektorra fókuszáló MVNO (mobile virtual network operator) megállapodásán keresztül a GTS a T-Mobile hálózatára alapozva új termékportfóliót fog kifejleszteni. A Csehországban piacvezető cégek együttműködése több választási lehetőséget és nagyobb rugalmasságot nyújt majd a helyi vállalkozásoknak.  

 

„Vállalatunk számára fontos mérföldkő, hogy termékportfóliónkat mobil szolgáltatásokkal is bővítettük, ami innovációs képességünket és gazdasági erőnket is jellemzi. Ezek a szolgáltatások a vállalati ügyfeleink számára biztosított széleskörű telekommunikációs megoldások választékát gazdagítják. Az egyszerű hang- és adatszolgáltatásoktól a komplex ICT- és – most már – mobilszolgáltatásokig a GTS gyakorlatilag bármilyen ügyféligénynek eleget tud tenni. A T-Mobile-lal kötött partnerségi megállapodás garantálja, hogy továbbra is a legmagasabb minőségű szolgáltatásokat nyújthassuk ügyfeleinknek" – mondta David Šita, a GTS Csehország ügyvezető igazgatója.

 

A GTS régóta jelen van Csehországban és egész Közép-Európában, így hosszú ideje figyelemmel követi ügyfelei szükségleteit, amelyek az utóbbi néhány évben jelentősen átalakultak. Az üzleti alkalmazások felhőbe költözésével a munkaerő egyre mobilabbá válik és a telekommunikációs iparág határai elmosódnak. A GTS szolgáltatásai újszerű termékeket kínálnak kis- és nagykereskedelmi ügyfeleik számára. A vállalat mobil megoldásai javítják a munkahelyi kommunikációt és a termelékenységet, ugyanakkor egyszerűsíti az ügyfelek fix és mobil költségeinek kezelését is.

 

„A GTS-sel kötött megállapodás nagykereskedelmi stratégiánk megvalósításának első lépése – mondta Milan Vašina, a T-Mobile Czech Republic ügyvezető igazgatója. – Professzionális és megbízható partnert kerestünk, aki olyan magas szintű technikai és üzleti követelményeknek képes megfelelni, amelyeket mi elvárunk egy ilyen típusú együttműködéstől, és amelytől nem tudunk eltérni. Meggyőződtünk róla, hogy a GTS ilyen partner."

 

A GTS a tervek szerint nyáron indítja mobilszolgáltatásait, amiről a továbbiakban folyamatosan ad tájékoztatást.

 

A GTS vállalatról

A GTS Central Europe (GTS) az egyik vezető infrastruktúra alapú megoldás-szolgáltató Közép-Kelet Európában. A GTS kiterjedt optikai hálózat és adatközpont tulajdonosa és üzemeltetője a régióban, ahol Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában van jelen. A cég a regionális szolgáltatásokat a helyi hálózatokkal egyesíti, ezáltal a lehető legszélesebb körben nyújt szolgáltatásokat ügyfelei számára. A GTS az alapszolgáltatásoktól a komplex virtuális magánhálózatokig és adatközpontok kezeléséig a legújabb technológiákkal dolgozik egyedi hálózatán, annak érdekében, hogy ügyfeleinek iparági vezető megoldásokat biztosítson. A GTS húsz éve van jelen a közép-kelet európai régióban, így a vállalat elkötelezett amellett, hogy kiváló szolgáltatást nyújtson 40 000 kormányzati, kereskedelmi és üzleti partnerének. Kérjük, további információkért látogassa meg a www.gtsce.com oldalt.

 

A T-Mobile Czech Republic cégről

A T-Mobile Czech Republic 1996 óta működik a cseh piacon. 2012. szeptember 30-i adatok szerint 5,4 millió fogyasztó használja a T-Mobile mobil szolgáltatásait; így továbbra is a cseh mobilpiac vezető szolgáltatója. A T-Mobile integrált szolgáltatásokat nyújt: mobil és vezetékes távközlési szolgáltatásokat, valamint ICT és műholdas televíziós szolgáltatásokat.

T-Mobile nagy hangsúlyt helyez szolgáltatásai minőségére. Független teszteredmények visszatérően bizonyítják, hogy a T-Mobile a 2G és 3G (UMTS FDD) adatszolgáltatások területén ugyanúgy a legjobb minőséget biztosítják, mint a GSM hangszolgáltatások esetében.

Megalakulása óta a cég kiemelkedően fontosnak tartja a kiváló ügyfélszolgáltatást és a megfelelő bánásmódot az üzleti partnerek, az alkalmazottak és a környezet irányába egyaránt. A T-Mobile többek között az Év Szolgáltatója, az Évtized Szolgáltatója, Az Év Vállalata: Egyenlő Esélyek, valamint a VIA Bona 2009 díjat is elnyerte az alkalmazottai jótékonysági és önkéntes tevékenységéért. 2012-ben a World Finance magazin a T-Mobile Czech Republic vállalatot jelölte meg a Legjobb vezeték nélküli távközlési szolgáltatóként Kelet-Európában.

A T-Mobile a Deutsche Telekom nemzetközi távközlési cégcsoport tagja. A csoport nemzetközi jelenlétének köszönhetően az ügyfelek világszinten hozzáférhetnek kedvenc szolgáltatásaikhoz és egységes, kedvező roaming árakkal számolhatnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük