2023.december.11. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

PAXINDEX – békeszavazás

1 perc olvasás
<p> <span class="inline inline-left"><a href="/node/23303"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/bke.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="47" /></a></span>A <a href="http://www.paxindex.com/" target="_blank" title="Hely megnyitása">http://www.paxindex.com/</a> az első világméretű lehetőség, ahol - békevágy szavazással - lehet reagálni a világból érkező, a honlapon óránként frissülő vezető világhírekre.</p><p>

 bke.thumbnailA http://www.paxindex.com/ az első világméretű lehetőség, ahol – békevágy szavazással – lehet reagálni a világból érkező, a honlapon óránként frissülő vezető világhírekre.

 bke.thumbnailA http://www.paxindex.com/ az első világméretű lehetőség, ahol – békevágy szavazással – lehet reagálni a világból érkező, a honlapon óránként frissülő vezető világhírekre.

 

     A http://www.paxindex.com/ az első világméretű lehetőség, ahol – békevágy szavazással – lehet reagálni a világból érkező, a honlapon óránként frissülő vezető világhírekre.

    Így egy-egy esemény, hír kapcsán közvetlen az érintett országra lehet szavazni bárkinek, bármelyik országból.

    Kellő számú szavazat estén: globális méretű közös véleménynyilvánítás rajzolódhat ki a változó statisztikákból.

    A paxindex listák egyedülálló módon – békevágy szavazatokban – egyesítik az egyéni véleményeket, érzéseket; a lojalitást, empátiát, együttérzést, jókívánságot.

Ezzel egy eddig mérhetetlennek vélt fogalmat tesz mérhetővé, statisztikailag kifejezhetővé a honlap: a béke iránti vágyat.

    Ezt fejezi ki a honlap címe és szlogenje is: PAXINDEX a globális békevágy mérőszáma.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.