2024.április.21. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

PlayStation Plus a PlayStation Vitán

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/64619"><img class="image image-preview" src="/files/images/images_154.jpg" border="0" width="212" height="238" /></a></span>A PlayStation®Store-ban megvásárolható PlayStation Plus előfizetéssel novembertől már a PS®Vita tulajdonosok is élvezhetik az egyedi szolgáltatás előnyeit: hozzáférhetnek az ingyenes játékokhoz, frissítésekhez, demókhoz, jelentős kedvezményeket kaphatnak bizonyos játékokhoz, és élvezhetik az összes kényelmi szolgáltatást.

images 154A PlayStation®Store-ban megvásárolható PlayStation Plus előfizetéssel novembertől már a PS®Vita tulajdonosok is élvezhetik az egyedi szolgáltatás előnyeit: hozzáférhetnek az ingyenes játékokhoz, frissítésekhez, demókhoz, jelentős kedvezményeket kaphatnak bizonyos játékokhoz, és élvezhetik az összes kényelmi szolgáltatást.

images 154A PlayStation®Store-ban megvásárolható PlayStation Plus előfizetéssel novembertől már a PS®Vita tulajdonosok is élvezhetik az egyedi szolgáltatás előnyeit: hozzáférhetnek az ingyenes játékokhoz, frissítésekhez, demókhoz, jelentős kedvezményeket kaphatnak bizonyos játékokhoz, és élvezhetik az összes kényelmi szolgáltatást.

A PlayStation Plus előfizetés 90 napra 4 500 Ft, egy évre 15 000 Ft lesz, amelyért mind PS3 mind pedig PS Vita konzolokon elérhetővé válik szolgáltatás az új és a meglévő előfizetőknek egyaránt*1.

 

Play Station Vitán elérhető PlayStation Plus szolgáltatások*2:

 

l                                               Játékok

Az előfizetési díjért cserébe számos kijelölt játékot lehet majd ingyenesen letölteni. A játékok listája hamarosan elérhetővé válik.

 

l                                               Kedvezmények

Bizonyos PS Vita tartalmakhoz az előfizetők exkluzív kedvezményeket kapnak.

 

l                                               Játékállások mentése a felhőben

Az előfizetők 1GB helyet kapnak a PlayStation Network-ön, ahol az Online Game Save Storage-ba kézi beállítással vagy automatikusan feltölthetik játékállásaikat*3.

 

l                                               Automatikus tartalom letöltések és frissítések

A PS Vita automatikusan le fogja tölteni a megjelölt játékok demóit és frissítéseit csakúgy, mint a szoftverfrissítéseket*4.

 

l                                               Trófeák automatikus szinkronizálása

Meghatározott időnként a PS Vita szinkronizálja a trófeákkal kapcsolatos információkat a PlayStation Network szervereivel.

 

A meglévő szolgáltatások mellett a Sony a jövőben tovább erősíti és szélesíti a PS Vita platformját, hogy a kézikonzol még teljesebb hordozható személyi szórakoztató központtá váljon.

 

*1                  Azok a PS3 felhasználók, akik első alkalommal vásárolnak PlayStation Plus előfizetést szintén hozzáférhetnek a PlayStation Plus PS Vita szolgáltatásaihoz és funkciókhoz.

*2                  A tartalom régiónként eltérhet.

*3                  PlayStation Plus előfizetők összesen 2GB helyet kapnak játékállásaik mentésére, ebből 1GB PS3 és 1GB PS Vita mentésekre.

*4                  Mivel az installáláshoz a felhasználó beleegyezése szükséges, az installálás nem automatikus.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.