2023.február.05. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Presser SZIN-re lép

1 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/42216"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image1_240.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.szin.org" title="www.szin.org" width="100" height="36" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.szin.org/">www.szin.org</a> </strong></span></span><p>Ilyet még nem láttatok: Presser Gábor a SZIN-en lép fel a Csík zenekar és a Fabula Rasa vendégeként!</p><p>

 www.szin.orgwww.szin.org

Ilyet még nem láttatok: Presser Gábor a SZIN-en lép fel a Csík zenekar és a Fabula Rasa vendégeként!

 www.szin.orgwww.szin.org

Ilyet még nem láttatok: Presser Gábor a SZIN-en lép fel a Csík zenekar és a Fabula Rasa vendégeként!

Fesztiválozó közönség ritkán jut olyan zenei csemegéhez, amit a Szegedi Ifjúsági Napok nyújt a fesztivál nulladik napján. A legnagyobb nyárzáró buli indításaként több hazai etno zenekar, a  Besh o Drom, a Fabula Rasa és a Csík zenekar  valamint Parov Stelar lép majd föl. Ez már önmagában is remek felütést ad a SZIN-nek, de ha még hozzátesszük, hogy a Csík zenekar és  Fabula Rasa öt-öt szám erejéig nem kisebb nevet, mint a hazai rocktörténet legkiemelkedőbb egyéniségét, Presser Gábort látja vendégül, máris kihagyhatatlanná válik ez a fesztivál.

A Csík és Pici bácsi fúziója nem új keletű, a zenekar legújabb koncertlemezén is közreműködik az LGT vezéralakja.  Itt http://www.youtube.com/watch?v=6NbXt9ubrUU látható is, 2010. augusztus 25-én pedig előben élvezhetjük Szegeden, az Újszegedi Partfürdőn.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.