2023.február.06. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Ez volt a vég, nagyon derék

1 perc olvasás
<span class="inline inline-left"><a href="/node/42073"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image1_237.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.sziget.hu" title="www.sziget.hu" width="100" height="48" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.sziget.hu/">www.sziget.hu</a> </strong></span></span>  <p>Fényben úsztak, minden részük utoljára volt szép. Elbúcsúztak és elbúcsúztatta őket a Nagyszínpad előtt mintegy 45.000 néző. Tegnap volt utoljára ekkora lárma.</p><p>

www.sziget.huwww.sziget.hu  

Fényben úsztak, minden részük utoljára volt szép. Elbúcsúztak és elbúcsúztatta őket a Nagyszínpad előtt mintegy 45.000 néző. Tegnap volt utoljára ekkora lárma.

www.sziget.huwww.sziget.hu  

Fényben úsztak, minden részük utoljára volt szép. Elbúcsúztak és elbúcsúztatta őket a Nagyszínpad előtt mintegy 45.000 néző. Tegnap volt utoljára ekkora lárma.

Elbúcsúzott a Kispál és a Borz, ha nem is hisszük el, de vége. Jóvolt, szép volt, elénekeltünk velük együtt minden dalt, ami fontos volt az elmúlt több mint két évtizedben. Ha ez itt a vég, az nagyon derék.

A Sziget viszont folytatódik, mínusz 1 után a nulladik, Reggae és Ska, Cseh Tamás és jazz, mindenkinek kedve szerint. 

És megoldódott a korábbi rendezvényeken dj razziaként elhíresült probléma is, mégpedig úgy, hogy a Sziget átvállalta a fellépő Dj-ket sújtó, írott cd-k után a MAHASZNAK fizetendő jogdíjakat, így a szükségtelen az ellenőrzés, hiszen  – a MAHASZ álláspontja szerint – ebben az esetben minden szóba jöhető helyszínen felhasznált másolat jogosítottnak minősül.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.