2012. április 17-e után természetes jelenség, ha Mark Webberrel találod szemben magad! A Forma-1-es pilóta hamarosan az ország 62 pontján tűnik fel: életnagyságú figurák képében a Red Bull MOBILE értékesítési pontjain hozza el a lehetőséget, hogy garantált belépőhöz jusson a Forma-1 Magyar Nagydíjra!

 

2012. április 17-e után természetes jelenség, ha Mark Webberrel találod szemben magad! A Forma-1-es pilóta hamarosan az ország 62 pontján tűnik fel: életnagyságú figurák képében a Red Bull MOBILE értékesítési pontjain hozza el a lehetőséget, hogy garantált belépőhöz jusson a Forma-1 Magyar Nagydíjra!

 

Márciusban elrajtolt a 2012-es Forma-1-es szezon, és a világbajnok csapat nevét viselő mobiltarifa a Red Bull MOBILE (RBM) hazai előfizetői közül egy szerencsést – és barátját – eljuttatta egyenesen Ausztráliába, a Forma-1 szezonnyitó futamára, Melbourne-be! A luxusutazás során a szerencsések a futam megtekintése mellett bepillantást nyerhettek az istálló színfalai mögé, és személyesen találkozhattak a Red Bull Racing két pilótájával, Mark Webberrel és Daniel Ricciardoval is. Élménybeszámolójukon még meg sem száradt a tinta, a RBM máris következő nagy dobásával állt elő.

 

A Red Bull MOBILE csapata magasabb fokozatba kapcsolt: április 17 és július 2. között csatlakozó új előfizetői számára automatikusan belépőjegyet biztosít a július 27-29-én megrendezésre kerülő Forma-1 Magyar Nagydíjra. A mobiltarifa újoncai így testközelből figyelhetik majd, ahogy felbőgnek a motorok a Hungaroringen. Az új All-in tarifa a szombati időmérő futamra biztosít belépőt, míg az All in+ tarifa választása esetén a „vérre menő" vasárnapi futamra szól a garantált belépő!

 

A Forma-1-es élményből nem maradnak ki a Red Bull MOBILE meglévő előfizetői sem: a rendszeres élmények és játékok mellett most ők is játszhatnak Forma-1 Magyar Nagydíj belépőkért! Ha az április 17-e előtt csatlakozott RBM előfizetők helyesen válaszolnak a 7 héten át tartó Forma-1-hez kapcsolódó kvízjáték kérdéseire, háromnapos Forma-1 Magyar Nagydíj belépőt vagy napijegyet nyerhetnek a júliusi sporteseményre.

 

A Red Bull MOBILE előfizetői nem csupán jó mobilokat és kiváló szolgáltatást kapnak a Telenor Hipernet hálózata révén, hanem egy különleges életérzés részesei lehetnek: felfedezhetik a Red Bull Világát. A mobiltarifa előfizetői rendszeresen, kizárólag számukra elérhető előnyökhöz juthatnak és izgalmakat élhetnek át: soron kívüli és/vagy ingyenes bejutás rendezvényekre, szórakozó helyekre. Személyesen találkozhatnak sztársportolókkal, de akár közös repülési lehetőséget is kaphatnak Besenyei Péterrel vagy Kézi Gábor világkupa-győztes siklóernyőssel. A Red Bull MOBILE tehát előfizető számára elhozza a pörgős életritmust, megéri megérezni!

 http://redbullmobile.hu

A meglévő ügyfeleknek szervezett kvízjáték a Red Bull MOBILE mobilportálon érhető el, az új előfizetők ugyanitt regisztrálhatnak be Forma-1 belépőjükért.

A Red Bull MOBILE a Telenor értékesítési pontjain érhető el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük