2022.augusztus.18. csütörtök.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Rekordnagyságú látogatottságot ért el a Nav N Go frissítőportálja

2 perc olvasás
<p>  <span class="inline inline-left"><a href="/node/9043"><img class="image image-_original" src="/files/images/navngo.jpg" border="0" alt="www.navngo.com" title="www.navngo.com" width="211" height="52" /></a><span style="width: 209px" class="caption"><strong><a href="http://www.navngo.com/">www.navngo.com</a> </strong></span></span>A támogatott PND-k számának növekedése azonnali sikert hozott a <a href="http://www.naviextras.com/">www.naviextras.com</a> számára: a januári látogatottság minden korábbi rekordot megdöntött. </p><p>

  www.navngo.comwww.navngo.com A támogatott PND-k számának növekedése azonnali sikert hozott a www.naviextras.com számára: a januári látogatottság minden korábbi rekordot megdöntött.

  www.navngo.comwww.navngo.com A támogatott PND-k számának növekedése azonnali sikert hozott a www.naviextras.com számára: a januári látogatottság minden korábbi rekordot megdöntött.

A 2008. decemberi hivatalos indulás óta a Nav N Go iGO 8 platform térképfrissítő portálja több mint másfél millió oldalletöltést szolgált ki. A weboldal a korábbi három nyelv (magyar, angol és német) mellett immár francia, olasz és spanyol nyelven is elérhető, így egyre többen látogatnak az portálra a világ minden tájáról. A naviextras.com több mint 60 ország friss térképét és 3D-s extrákat is kínál a Nav N Go iGO 8 platform térképfrissítésekre és plusz térképekre vágyó felhasználóinak.

„Az indulást követő azonnali sikert eddigi erőfesztéseink pozitív visszajelzéseként fogadjuk, mely további ösztönzést ad a folyamatos fejlesztésekhez. Gyors ütemben bővítjük továbbra is a támogatott navigációs készülékek körét, és olyan hasznos extrákat is letölthetővé teszünk, mint például európai útbiztonsági kamera adatbázisok. A látogatók és a letöltött frissítések magas száma jelzi, hogy felhasználóink nem csak az ingyenes régiós frissítéseket keresik, hanem külföldi nyaralásaikhoz és az üzleti utakhoz igénylik a megvásárolható külföldi, köztük tengerentúli térképeket is" – mondta Simon Attila, a Nav N Go online értékesítés vezetője.

2009 elejétől a naviextras.com újabb márkákat vett fel a támogatott eszközök körébe, többek között az Airis, az ASUS, az Aviton, a Next, a Toshiba, a DreimGo és a TELE System modelljeit. A letöltést és a telepítést az ingyenes és könnyen kezelhető PC-szoftver, a Naviextras Toolbox segíti, mely által a Nav N Go iGO 8 felhasználók nemcsak frissített és extra térképekhez jutnak, de olyan hasznos extrákra is szert tehetnek, mint például az Európában, az Egyesült Államokban, Kanadában, Szingapúrban vagy egyéb területeken található útbiztonsági kamerák. Néhány országra, közünk hazánkra vonatkozóan hamarosan rendelkezésre állnak a rendszeresen frissített üzemanyagárak is.

http://www.naviextras.com/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.