Kiváló hely egy kiváló helyen. Röviden így lehetne összefoglalni mindazt, amit a Zsófia főhercegné rendezvényhajó kínál. Budapest egyik legszebb pontján áll, de ha arra van igény, akár Bécsbe is elmehetünk vele.

 

 Kiváló hely egy kiváló helyen. Röviden így lehetne összefoglalni mindazt, amit a Zsófia főhercegné rendezvényhajó kínál. Budapest egyik legszebb pontján áll, de ha arra van igény, akár Bécsbe is elmehetünk vele.

Tulajdonosa, Óvári Rozália szerint az egyik előnye a páratlan panoráma. Valóban, a Petőfi térnél kikötött hajó fedélzetéről a Lánchídtól a Gellért-hegyig a főváros legszebb látványosságaiban gyönyörködhetünk. Az 1998-ban épült hajót 2008-ban kívül – belül teljesen felújították, így most a maga kategóriájában a legmodernebbnek számít. A különleges adottságok és a környezet utánozhatatlan élménnyé emel itt minden programot. Termeiben hatvantól akár négyszáz személyig képes csoportokat fogadni, kiváló helyszíne céges partiknak, továbbképzéseknek, ügyféltalálkozóknak vagy konferenciáknak. Egy itt megrendezett előadás hatásfoka is egészen más, mintha egy ablaktalan konferenciateremben zsúfolódnának a hallgatók. Ez a hajó igazán alkalmas arra, hogy bármely cég ámulatba ejtse külföldi üzleti partnereit.

 Az esküvők, születés- és névnapi ünnepségek, gyerekzsúrok bizonyosan a család legszebb ünnepei közé emelkednek, ha az ültetett- vagy az állófogadást itt rendezik meg. Az esküvők állami és egyházi szertartása egyaránt lebonyolítható a hajón, így a vendégeknek nem kell a templomból az anyakönyvvezetőhöz zarándokolni. Nyáron a nyitott fedélzet, télen a klimatizált vendégtér a garancia az időjárástól független, zavartalan szórakozásra. A hajó – a megrendelő igénye szerint – helyben maradhat vagy hosszabb útra is mehet. A közeli Szentendre, de Visegrád, Esztergom, sőt még Pozsony és Bécs is szerepel a leginkább kedvelt célpontok között. Kabin nincs a hajón, a többnapos kirándulások esetén éjszakára parti szállodákat vesznek igénybe.

 Sokan jönnek ide augusztus 20-án, hiszen a Zsófia valósággal a tűzijáték közepében áll. Tavasztól őszig, pontosabban áprilistól októberig, hetente három alkalommal a hajó színházzá változik. Itt működik az Operetthajó, mely elsősorban a külföldiek körében népszerű. Egy héten egyszer pedig a kisgyermekes családok töltik meg, élvezve a Minimax családi hajó előadásait. Mindez a felsorolás persze nem volna teljes, ha megfeledkeznénk a konyháról. A rendezvényekre a főszakács ízletes fogásai teszik fel a koronát. Az ételek egy része akár a vendégek szeme láttára, a grillteraszon is készülhet. Ez a csodálatos hajó és az ötcsillagos színvonalú kiszolgálás garantálja, hogy itt a program mindenki számára sokáig emlékezetes marad.

www.zsofiahajo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük