2022.augusztus.11. csütörtök.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Révay András: Hercegnő születik – Képriport

5 perc olvasás
    <p><strong><span class="inline inline-left"><a href="/node/22968"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/csoport-1.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="52" /></a></span> </strong>Megtörtént a kiválogatás! Már tudjuk, kik lesznek a Hamupipőkék az idei Operabálon. A több száz jelentkező közül előbb a közönség, rokonok, barátok, ismerősök szavazatai juttattak a döntőbe egy csoportnyi lányt, akik közül végül ötnek kedvezett a szerencse, ezúttal a Bál Jó Tündére képében.</p>

   

csoport 1.thumbnail Megtörtént a kiválogatás! Már tudjuk, kik lesznek a Hamupipőkék az idei Operabálon. A több száz jelentkező közül előbb a közönség, rokonok, barátok, ismerősök szavazatai juttattak a döntőbe egy csoportnyi lányt, akik közül végül ötnek kedvezett a szerencse, ezúttal a Bál Jó Tündére képében.

   

csoport 1.thumbnail Megtörtént a kiválogatás! Már tudjuk, kik lesznek a Hamupipőkék az idei Operabálon. A több száz jelentkező közül előbb a közönség, rokonok, barátok, ismerősök szavazatai juttattak a döntőbe egy csoportnyi lányt, akik közül végül ötnek kedvezett a szerencse, ezúttal a Bál Jó Tündére képében.

csoport 2.thumbnailSuhintott egyet a varázspálcájával, melynek eredményeként öt gyönyörű hercegnő született – ha nem is egy szempillantás alatt. Kövessük végig az egész nap munkáját, ahogyan a lányok átváltoztak!

 

bodrogi 1.thumbnailBodrogi Tímea 24 éves egyetemista, Dombóváron recepciós egy szépségszalonban. A munka mellett, levelező tagozaton tanul a Szegedi Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karán. A lehetőségre egy barátnője hívta fel a figyelmét, a bálra pedig majd édesanyja kíséri el.

 

sulyok 1.thumbnailSulyok Anita 18 éves, Szolnokon jár gimnáziumba, társadalomtudományi osztályba. Az édesanyja bíztatására jelentkezett, de a bálba a barátjával megy majd. Egy időben versenytáncos volt, ezt bizonyára remekül fogja hasznosítani a báli éjszakán.

 

nanai 2.thumbnail Nánai Georgina 27éves, győri építőmérnök, geotechnika, mélyépítés a szakterülete. Ő azzal lopta be magát a Báltündér szívébe, hogy megírta neki: igazi Hamupipőkének tartja magát, mert „Szorgalmas vagyok, a diplomámat a Műszaki Egyetem építőmérnöki karán szereztem. Szeretem az állatokat van 3 nimfa papagájom és 6 diszkoszhalam. Szeretem a zenét, több évig játszottam hegedűn és gitáron. Szeretem a meséket és a kedvencem pont a Hamupipőke. Szeretem a szép cipőket, de üvegcipellőm még nincs." A tündérnek még egy verset is írt, nem csoda, hogy a kiválasztottak közé került. A bálra a vőlegényével érkezik.

 

csanyi 1.thumbnail A 18 éves Csányi Mónika Csongrád megyében, egy kis falucskában, Zsombón él az anyukával és a húgával. A szegedi Deák Ferenc Gimnázium magyar-történelem szakos, utolsó éves tanulója. A szalagavatóra keresett ruhát magának, véletlenül talált rá az Interneten a hirdetésre. Sikere nagy szó a faluban, még a volt általános iskolájának összes tanára is szavazott rá, hogy a győztesek közé kerülhessen. A bálon a kedvese kíséri majd.

 

mester 1.thumbnailMester Anita 23 éves, a Nógrád megyei Bátonyterenyén él szüleivel. Harmadéves hallgató a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán. Szinte csodagyereknek számít, mert előbb tudott kötni és horgolni, mint beszélni, vagy járni. A hirdetést az édesanyja fedezte fel, az ő unszolására jelentkezett a válogatásra. Érthető tehát, hogy kísérőjének is őt választotta.

 

munka 1.thumbnail A lányokat előbb a fodrászok, Csernek Szilvia és csapata vette kezelésbe. Évek óta ők készítik a nyitótáncosok frizuráit is.

 

munka 2.thumbnailHát ebből most mit csináljuk?

 

munka 3.thumbnail Ennyi hajhoz egy ember kevés!

 

munka 4.thumbnail A sminkesek, Raffai Szonja és munkatársai szintén évek óta dolgoznak együtt az Operabál szervezőivel.

 

bodrogi 2.thumbnail Miről álmodik a lány?

 

munka 5.thumbnail Már alakul!

 

munka 6.thumbnailA ruhával együtt az ékszereket is fel lehet próbálni.

 

ekszer.thumbnail Az Angel Gold ékszerszalon az idén kapott először lehetőséget arra, hogy bemutatkozzon az Operabálon. A cég korábban a nemzetközi gyöngyékszer-készítők versenyén saját tervezésű gyűrűjével harmadik díjat nyert. Óriási kollekcióból, itt, a helyszínen választották ki, melyik lányhoz mi illik, ki, melyiket tudja igazán viselni?

 

munka 7.thumbnail A ruhákat a Daalarna Szalon tervezői álmodták – kifejezetten a lányok egyéniségéhez igazítva. A szabály: a ruha nem lehet fehér, mert az csak az első bálozóknak jár és túl színes sem lehet. A klasszikus fűzőszabás remekül formálja az alakot, ezért minden ruhánál ezt alkalmazták.

 

bodrogi 3.thumbnail Nos, nézzük, kiből mi lett a próba végén? Bodrogi Szilviből valódi dáma.

 

bodrogi 4.thumbnail Tetszem?

 

sulyok 3.thumbnailSulyok Anita titokzatosan,

 

sulyok 4.thumbnailsokat sejtetően.

 

munka 9.thumbnail Gina habos felhőben,

 

nanai 3.thumbnail igéző tekintettel.

 

csanyi 2.thumbnailMóni, az aranyhercegnő!

 

mester 3.thumbnail Mester Ani még cipőt próbál.

 

tanc 1.thumbnail Mire mindenki elkészült, Keleti Andrea is megérkezett. Kezdődhet a táncpróba!

 

tanc 21.thumbnailKöszönünk, mint egy valódi hölgy.

 

tanc 3.thumbnailfelállunk,

 

tanc 4.thumbnail lépünk,

 

tanc 5.thumbnailegész jól megy!

 

ebed 1.thumbnail Végre! Mehetünk ebédelni!

 

ebed 2.thumbnail Ez az asztalunk?

 

ebed 3.thumbnail A Kerekasztal Hercegnői!

 

ebed 4.thumbnail Nem sok ez egy kicsit?

 

ebed 5.thumbnail Érkezik az előétel.

 

ebed 6.thumbnailIlyen a halkés

 

ebed 7.thumbnailés így kell használni! Hozzá még néhány jó tanács a Gundel étterem szakértőjétől: az asztalnál a szalvétát az egyik sarkánál fogva nyissuk szét és terítsük az ölünkbe. Mielőtt bármit innánk, egy picit – még ha jelképesen is – töröljük meg a szánkat!

 

ebed 8.thumbnailA salátát külön ízesíthetjük, és egyszerre mindig csak keveset vegyünk belőle!

 

ebed 9.thumbnail Megjött a bor, ismerkedjünk a poharakkal! A talpas poharat mindig a nyakánál fogjuk! A kelyhet tartani nagy udvariatlanságnak számít!

 

ebed 10.thumbnailIlyet kérek a bálon is!

 

csoport 3.thumbnail A bálozó közönség az éjszaka folyamán többször is találkozhat majd a Hamupipőkékkel. Ők húzzák majd éjjel egy órakor a tombolát és a bálkirálynő választás eredményének kihirdetésekor is lesz szerepük. Számukra azon az estén egy álom megvalósult!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.