Ismét lesz Womanity fesztivál. Május 15-én, Budapesten, a Millenáris Park „B" épületében a Fesztivál a nőket ünnepeli. Közel 120 kiállító, workshopok, business terem, „férfimegőrző", interaktív baba-mama szoba és nagyszínpadi programok, előadások várják az érdeklődőket, ráadásul a célkitűzés sem mindennapi.

Ismét lesz Womanity fesztivál. Május 15-én, Budapesten, a Millenáris Park „B" épületében a Fesztivál a nőket ünnepeli. Közel 120 kiállító, workshopok, business terem, „férfimegőrző", interaktív baba-mama szoba és nagyszínpadi programok, előadások várják az érdeklődőket, ráadásul a célkitűzés sem mindennapi.

A fesztivál egyik érdekessége lesz – mondta el Czagány Alexandra főszervező, hogy a résztvevő cégek közül sokan interaktív kiállítóhelyeken várják majd vendégeiket. Ezáltal lehetőség nyílik az általuk kínált árucikkek jobb megismerésére. Mintegy 3500 négyzetméteren mutatják be a leginkább kipróbálásra ajánlott százhúsz női-családi márkát. Így mindenki a saját véleménye, önálló tapasztalata alapján válogathat. Lehetőséget ad a nőknek arra, hogy több oldalról győződhessenek meg arról, mi a legideálisabb a számukra. A fesztivál elkötelezett célja, hogy inspirálja, felvidítsa, önértékelésükben megerősítse a nőket, segítsen eligazodni a szolgáltatás- és termékáradatban. A női programok mellett nem feledkeznek meg a férfiakról és a gyerekekről sem.

A számos kerekasztal beszélgetés egyik résztvevője lesz Tonk Emil, a 25 éves Magyar Marketing Szövetség egyik alapítója és ügyvezető alelnöke, címzetes egyetemi docens, az üzleti élet egyik legkeresettebb előadója Magyarországon. Stílusa és egyedülálló előadásmódja maradandó élményeket jelent a hallgatóságnak. „Hölgypárti"-nak nevezi önmagát, mert magánélete öt nő körében játszódik: három lánya, felesége és annak az édesanyja töltik ki a mindennapjait. Korán rájött, hogy rengeteget lehet tanulni tőlük, ezért azután keresi az alkalmakat, hogy ezt a tudást továbbadhassa. Határozott álláspontja, hogy minden rendezvény csak akkor ér valamit, ha a látogatói gazdagabban mennek haza, mint ahogy odajöttek. Ha legalább egy jó mondatot, gondolatot visznek magukkal, amitől jobbak, sikeresebbek lesznek. A profizmus azt jelent, hogy valaki hajlandó megismerni mások tapasztalatait – ez a leghatékonyabb időgazdálkodás. Minden előadó egyben kozmetikum lehet a hölgyeknek, mert elmondja tizenöt-húsz év tapasztalatát, miközben hallgatói nem öregszenek ennyi időt!

Szintén a fesztiválon találkozik majd a látogatókkal Juhász Anna, magyar irodalmár, kulturális menedzser, Juhász Ferenc költő lánya. A Centrál kávéház művészeti vezetője, a New York Művész Páholy vezetője, akiről bátran elmondható, hogy a fővárosi kulturális élet igazi fellendítője. A betű szeretetét az otthonából hozza, hiszen a kortárs irodalmi élet legnagyobbjai voltak napi vendégek náluk. Nem csoda, ha ezek után szinte életcéljának tekinti, hogy Magyarországon legyen divat újból az irodalom, legyen divat olvasni! Az ugyanis, amit a gyerek a családjában lát, tapasztal, döntően befolyásolhatja egész felnőtt életét, függetlenül attól, hogy elfogadja, magáénak érzi vagy éppen ellenkezőleg elutasítja azokat a tapasztalatokat. Lendületet adhatna a társadalomnak, ha újból az emberek életének részévé tennénk a kultúrát és az irodalmat, mert az a valódi gazdagság.

A Fesztivál közreműködő cégei között különleges helyet foglal el Magyarország egyik legfontosabb gyógyszeripari vállalata, a Richter Gedeon Nyrt. A nőgyógyászatban meghatározóként ismert cég kiemelt figyelmet fordít olyan programok támogatására, melyek értékesek a nők számára – hangsúlyozta Beke Zsuzsanna, PR igazgató. Magyarországi központú multinacionális cégként kivételes rálátása van a magyar nők helyzetére abból adódóan, hogy korszerű nőgyógyászati készítmények fejlesztésével és forgalmazásával a nők egészségéről gondoskodik a tinédzser kortól kezdve egészen a változó korig. Ez a gondoskodás azonban felelősségvállalással is jár. A Társaság feladatának tekinti, hogy a nők lelki, szociális jólétéért is tegyen, társadalmi szerepvállalása részeként. Ezért hívta életre a „Richter a Nőkért" programot. A nők egészségének védelme, magának az alapító-névadó Richter Gedeonnak is személyes szívügye volt. Igyekeznek valami igazán fontosat nyújtani: önbecsülést, a nőiség értékelését, a különlegesség elismerését minden életkorban. A Fesztiválra látogatók erről bőséges tapasztalatot szerezhetnek.

http://womanityfesztival.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük