Itt az ideje, hogy újra felfedezzük Budapestet! Annyi változás történt a városban, hogy némelyik részletére rá sem ismerünk. Igaz ez a belső kerületekre is.

Itt az ideje, hogy újra felfedezzük Budapestet! Annyi változás történt a városban, hogy némelyik részletére rá sem ismerünk. Igaz ez a belső kerületekre is.

Szálljunk le e körúti villamosról az Üllői út sarkán és – mintha a moziba készülnénk – vágjunk át a Corvin-közön! Egy csupa üveg bevásárló központba érünk, de ne hagyjuk magunkat elcsábítani, menjük tovább! Mögötte ott van a Nagytemplom utca és itt, a 31-ben nyílt meg az egyik legérdekesebb új apartman szálló, a Fraser Residence. Szobáiból több irányba nyílik kilátás. Az egyik oldalon a budai hegyek kínálnak szemnyugtató zöldet, a másikon a Gellért-hegyről a Szabadság-szobor köszön be az ablakon, megint máshol pedig a pesti háztetők nyújtanak olyan látványt, hogy akár a Montmartre egyik utcájában is érezhetnénk magunkat.

Ez persze nagyon szép, de a vendég mégsem ezért jön egy szállodába. Számára fontosabb, hogy ott mit talál a falakon belül. Az épület egy vadonatúj, kortárs kialakítású all suite hotel, amely remekül illik Közép-Európa egyik legnagyobb városfejlesztési helyszínébe. Belül ötvenegy gondosan kialakított modern stúdió, valamint egy,- két,- illetve három hálószobás penthouse lakosztályok kaptak helyet. Ezek területe 35 és 135 négyzetméter között váltakozik. Berendezésük semmiféle kívánni valót nem hagy maga után. Egyesítik magukban a kényelmet, a stílust és a legkorszerűbb technológiát.

Minden lakosztályban elegáns tölgyfapadlót és kiváló minőségű eszközökkel teljesen felszerelt egylégterű konyhát találunk, valamint finom ízléssel válogatott, divatos bútorokat és a legmodernebb szórakoztató rendszereket. A cél az volt, hogy a szállodák és a bérelt lakások előnyeit együtt nyújtsák, azok hátrányai nélkül. A hotelekben megszokott szolgáltatások mellett a vendég a saját ízlése szerint alakíthassa az életét, hiszen – mint ez be is bizonyosodott – vannak, akik több hónapra is beköltöznek egy ilyen lakosztályba. Számukra fontos, hogy ne legyen allergiát kiváltó szőnyegpadló és a megszokott étrendről se kelljen lemondani.

A Residence további különlegessége, hogy alkalmazottai gondoskodnak a legapróbb részletekről is, legyen szó a vendég kedvenc borának beszerzéséről vagy például a hosszan ott lakó vendég díszhalainak etetéséről. A business apartman-ház mindezek mellett kontinentális reggelit kínáló pazar, kertkapcsolatos reggelizőtermet, húsz személy befogadására alkalmas tárgyalóteremet, koktélpartira is használható teraszt, őrzött mélygarázst, ingyenes szélessávú internetet és személyre szabott üzleti szolgáltatásokat is kínál. A nagyobb apartmanok kis fogadással egybekötött, szűk körű megbeszélések, bemutatók megtartására is alkalmasak.

A Fraser Residence Budapest építői nemcsak az üzleti utazókra, hanem a családokra is gondoltak. Családbarát kialakításokkal és kedvezményekkel. Egyes apartmanokban például két fürdőszoba is van. A hölgyvendégek számára különösen fontos lehet az új Corvin Sétány bevásárlóközpont közelsége, amelynek modern épületében számos világszínvonalú üzlet kapott helyet. A sportot kedvelőket a háztól mindössze száz méterre található wellness központ várja kedvezményes áron, ahol a legmodernebb gépekkel felszerelt konditerem és aerobictermek mellett egy 25 méteres medence, pezsgőfürdő és szauna, a kisgyermekesek számára gyermekmegőrző is igénybe vehető. A szállodában a nap 24 órájában rendelkezésre álló személyzet melegszívű, figyelmes és megbízható kiszolgálással teszi különlegessé a lakók itt töltött idejét.

http://www.frasershospitality.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük