Pontosabban a HÓ-SHOW-ban, mert a Neckermann Utazási Iroda már ott bemutatta nyári ajánlatának egy részét. Olyan kedvezményeket kínálnak ugyanis, amikre fokozottan érvényes a régi mondás: „Nem lehet elég korán kezdeni!"

 

Pontosabban a HÓ-SHOW-ban, mert a Neckermann Utazási Iroda már ott bemutatta nyári ajánlatának egy részét. Olyan kedvezményeket kínálnak ugyanis, amikre fokozottan érvényes a régi mondás: „Nem lehet elég korán kezdeni!"

 Az utazások terén járatosak jól ismerik a „last minute" fogalmát. Dr. Békefi Veronika igazgató ezúttal a „first minute" ajánlatokra hívta fel a figyelmet. Sokan vannak ugyanis, akik már most pontosan tudják; nyáron mikor és hová szeretnének utazni. Azok hát ne késlekedjenek! Ha december tizedikéig lefoglalják az utat, 12 % előfoglalási kedvezményt kapnak. Az iroda garantálja, hogy az így megkötött szerződések árait a forint árfolyamváltozása nem befolyásolja és ha valaki ugyanazt az utat a nyári katalógusaikban olcsóbban találja meg, az olcsóbb áron kapja. Pedig az árak már most sem magasak. Bulgáriában például négycsillagos szállodában, all iclusive ellátás mellett, már nyolcvanezer forintos áron nyaralhatunk. Aki pedig nem akar külföldre menni, belföldi utak egész kavalkádjából választhat. Külön kell szólni a gyermekárakról! Az úti célonként meghatározott gyermekárak az egész szezonban érvényesek, akár 16 éves korig is és belőlük még a jelenlegi 12 % előfoglalási kedvezményt is levonják!

 Persze még a legcsábítóbb trópusi szigeten is előfordul egyszer – egyszer, hogy éppen rossz idő van. A Neckermannál ügyelnek arra, hogy ilyenkor is segítsenek értelmesen eltölteni az időt. Erre való a Klub Oázis és a Neckermanó program. A klubszállodákban foglalkoztatott, képzett, magyar animátorok ingyenes programokat szerveznek az egész családnak. Jó időben a szabadban vezetnek érdekes, játékos foglalkozásokat, a frissítő testmozgástól kezdve, egészen a háziversenyekig. A gyerekeknek ugyanakkor a korcsoportnak megfelelő manó-torna és manó olimpia kínál szórakozást.

 Ám ha mégis a négy fal közé kényszerülünk, akkor sincs nagy baj. Rendelkezésünkre áll a Vii Fit program. Kell hozzá egy jó minőségű TV készülék, a működtetéshez szükséges két kézi és egy láb „kontroller" már a program része. A Nintendo Vii Fit programjából 2008-ban jelent meg az első, ami – ahogyan azt Prokop Íris edző bemutatta – az egész családnak lehetővé teszi az otthoni mozgást. A legújabb, a Vii Fit Plus még csak pár hete létezik, igen sok gyakorlat, például cardio – edzés elvégzésére, különféle izomcsoportok célzott megmozgatására is alkalmas. A gép megmutatja, hogy kellő módon végeztük-e a gyakorlatot? A képernyőn megjelenik a saját, személyi edzőnk, aki tanácsokat ad, sajnos egyelőre még csak angolul. Ha végeztünk, azt is kiszámíthatjuk, hány kalóriát égettünk el.

 A Neckermann bemutatóján láthattuk azt is, melyik az a TV készülék, ami erre a célra talán a leginkább alkalmas. Müller Endre, a Panasonic képviselője, a Viera NeoPDP plazmatelevízióról szólva, ennek különleges tulajdonságaira hívta fel a figyelmet. A 600 Hz-es tartományban működve a szupergyors mozgásokat is borotvaélesen és hibátlanul jeleníti meg. Színei nem harsányak, élethűek. Energiafogyasztása a korábbiaknak csak a fele. Az elektronikai készülékek könnyen csatlakoztathatók hozzá, több internet szolgáltató is közvetlenül elérhető vele. Beépített SD-kártyolvasója segítségével fényképeinket azonnal megnézhetjük. A képernyő mindössze 2,5 cm vastag és a felülete a megszokottnál sokkal ütésállóbb.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük