Megújítja VitaMAX ajánlatát, új díjcsomagokat vezet be és egyúttal különleges jutalomban részesíti feltöltőkártyás ügyfeleit a Vodafone november 1-jétől.

 

Megújítja VitaMAX ajánlatát, új díjcsomagokat vezet be és egyúttal különleges jutalomban részesíti feltöltőkártyás ügyfeleit a Vodafone november 1-jétől.

A Vodafone egyszerűsíti VitaMAX díjszabásait és a korábbiak helyett három új feltöltőkártyás tarifát vezet be:

– a VitaMAX Standard: a hívások és az SMS-ek minden irányba és minden időben ugyanannyiba kerülnek, azaz 39 forintba

– a VitaMAX Klub: kiemelkedően jó perc- és SMS-díjakat kínál hálózaton belül, amely 19 forint

– a VitaMAX Party: SMS-díja, illetve percdíjak csúcsidőn kívüli és a hétvégi időszakokban is rendkívül kedvezőek, hálózaton belüli és kívüli hívások esetén egyaránt. Az SMS-díj mindkét időszakban 19 forint, míg a csúcsidőn kívül hívások percdíja csak 29 forint.

A Rózsa és Robin kampány keretében a Vodafone különleges ajánlatot kínál feltöltőkártyás ügyfelei számára, így mostantól mindenki, aki az új tarifák egyikét használja és minimum 3000 forinttal feltölti egyenlegét, jutalomban részesül.

Kétféle VitaMAX Jutalom közül választhatnak az Ügyfelek:

– a Jutalom Hétvége keretében egy hónapon keresztül hétvégenként díjmentesen telefonálhatunk hálózaton belül,

– a Jutalom SMS ajánlat pedig 30 ingyen szöveges üzenetet kínál bármelyik hálózatba, szintén egy hónapon keresztül.

Ezzel egyidőben a Vodafone bevezeti a VitaMAX Extrákat is, így mostantól a VitaMAX ügyfeleknek is lehetőségük lesz arra, hogy a tarifájukat saját használati szokásaikhoz igazítsák. Az újonnan bevezetésre kerülő, plusz havidíjért igényelhető Extrák közé tartoznak az SMS csomagok (SMS25, SMS100), a Kedvenc Szám, az 5 Szám Féláron, a Hétvégi Percek valamint a Románia Kedvezmény.

www.vodafone.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük