A Cartoon Network-öt, a Boomerangot, a TCM-et és a CNN-t is sugárzó Turner Broadcasting System (TBS) saját kommunikációs szakemberrel bővítette 2008-ban alapított magyarországi képviseletét.

 

A Cartoon Network-öt, a Boomerangot, a TCM-et és a CNN-t is sugárzó Turner Broadcasting System (TBS) saját kommunikációs szakemberrel bővítette 2008-ban alapított magyarországi képviseletét.

Kiss Ágnes személyében PR executive-ot nevezett ki a TBS magyarországi kommunikációs feladatainak ellátására. A szakember felel a csatornák sajtókapcsolataiért, és BTL eseményeiért Magyarországon.

„A magyarországi iroda nyitásával immár jóval közelebb kerültünk helyi disztribóciós partnereinkhez. Kiss Ágival a fedélzeten immár a sajtó képviselőit és más promóciós partnereinket, valamint hűséges és potenciális rajongóinkat is közvetlenül elérjük, és ők is könnyebben elérhetnek bennünket. Ágnes már most dolgozik a 2010-es terveken – szoros együttműködésben az egyre népesedő kelet-középeurópai PR- és marketingcsapat többi tagjával." – mondta Váradi Adrienn, a TBS londoni székhelyű PR menedzsere.

A Turner Broadcasting tavaly október elején nyitotta meg új irodáját Budapesten. Az új PR-szakember az Mmd Public Relations-tól vette át a csatornák körüli kommunikációs teendőket.

Kiss Ágnes szakmai karrierjét az Mmd Public Relations kommunikációs vállalatnál kezdte, ahol egy részben információtechnológiai, részben kábelcsatornákkal foglalkozó ügyfélkör kommunikációján dolgozott PR tanácsadóként. Ezt követően a Hochegger Communications Consultingnál PR menedzseri pozícióban helyezkedett el, ahol többek közt a Henkel Magyarország kommunikációját támogatta.

Ágnes a Turner Broadcasting Systemhez a tematikus tévécsatornák tartalmát szolgáltató, azokat képviselő és terjesztő vállalattól, a Chello Central Europe-tól (korábbi képviselője a Chello Zone) érkezett, ahol marketing- és kommunikációs feladatokat látott el, és ahol széleskörű média-és kábelpiaci ismeretekre tett szert.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük