SodexhoPass

2007. november 29-én harmadik alkalommal került megrendezésre a Sodexho Akadémia, melynek aktualitását a béren kívüli juttatásokhoz kapcsolódó törvényi változások valamint a Sodexho Pass Hungária Kft. újdonságai adták.

 SodexhoPass

2007. november 29-én harmadik alkalommal került megrendezésre a Sodexho Akadémia, melynek aktualitását a béren kívüli juttatásokhoz kapcsolódó törvényi változások valamint a Sodexho Pass Hungária Kft. újdonságai adták.

A Sodexho Pass Hungária Kft. immáron harmadik alkalommal rendezte meg Sodexho Akadémia elnevezésű rendezvényét, melynek aktualitását a béren kívüli juttatásokhoz kapcsolódó törvényi változások adják. A konferencia célja, hogy a HR-esek és a béren kívüli juttatásokkal foglalkozó kollégák első kézből, idejében értesüljenek a számukra fontos információkról, törvényi változásokról. A rendezvény során a Sodexho Pass az aktualitások ismertetése mellett, bemutatta az utalványforgalmazással kapcsolatos újdonságait, a legújabb HR Benchmark felmérés eredményeit. A konferenciát követően a résztvevők csatlakozhattak a Cafeteria rendszer aktuális kérdéseit megvitató panelbeszélgetéshez.

 ADÓVÁLTOZÁSOK

 

1.1. 2.2.
3.3. 4.4.
5.5. 6.6.
7.7. 8.8.
9.9. 10.10.
11.11. 12.12.

A hagyományteremtő céllal indított rendezvénysorozat idei első témája a Sodexho Pass Hungária Kft. újdonságai volt. A vállalat vezető munkatársa bemutatta a Sodexho Pass Cafeteria Tanácsadás elemeit, a legkedveltebb utalványokat és a tanácsadással és utalványforgalmazással kapcsolatos újdonságokat.

A tanácsadás új szolgáltatásokkal bővült az Önkéntes Nyugdíj- és Egészségpénztárakkal kapcsolatban, valamint újdonságként bevezették a Cafeteria Auditot, melynek során a Cafeteria tanácsadó felülvizsgálja a már meglévő rendszert, javaslatot tesz a szükséges változtatásokra és segít a törvényi változások implementálásában.

A Sodexho Pass Hungária Kft. novembertől indult új akciójában bevezette a Kuponfüzetet, melyet az AJÁNDÉK utalványokhoz ad. A Kuponfüzetben található bónok felhasználásával akár 10%-kal olcsóbban is meg lehet vásárolni a különféle termékeket, legyen szó ruházatról, könyvről, lakberendezési tárgyról stb.

 A CAFETERIA RENDSZER UJDONSÁGAI

 

1.1. 2.2.
3.3. 4.4.
5.5. 6.6.
7.7. 8.8.
9.9. 10.10.
11.11. 12.12.
13.13. 1414
1515 16.16.

Elindították a Sodexho Pass On-line rendszert, mely jelentősen megkönnyíti és egyszerűsíti mind az ügyfelek, mind a Sodexho Pass részére a megrendelések leadását és nyomon követését. Mindezt a www.sodexho-online.hu oldalon érhetik el a már meglévő és leendő ügyfelek.

A Sodexho Akadémián idén is fontos szerepet kapott, hogy a jelenlévőket első kézből tájékoztassák a béren kívüli juttatásokhoz kapcsolódó törvényi változásokról, melyekről a Pénzgyüminisztérium képviselője számolt be Személyi jövedelemadó 2008. címen a rendezvény keretében.

E mellett bemutatásra került a DGS Global Research által megvalósított Országos HR Benchmark Felmérés 2008 eredménye is.

A jelenlévők ezeken kívül konkrét vállalati példákon keresztül ismerkedhettek meg a béren kívüli juttatások rendszerének bevezetésével és működtetésével, az utalványforgalmazás és a Cafeteria rendszer legújabb elemeivel és lehetőségük volt csatlakozni a téma aktuális kérdéseit, problémáit megvitató panelbeszélgetéshez.

http://www.sodexho-pass.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük