2022.november.28. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

SPAR free from online terméktesztelési kampány indul

2 perc olvasás
<span class="inline inline-left"><a href="/node/26315"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/spar.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.spar.hu" title="www.spar.hu" width="100" height="17" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.spar.hu/">www.spar.hu</a> </strong></span></span>A SPAR Magyarország Kft. 2009. november 5-én vezette be a magyar piacra a gluténérzékenyek és laktózintoleranciában szenvedők számára megoldást kínáló SPAR free from sajátmárkás termékcsaládot. <br />

www.spar.huwww.spar.hu A SPAR Magyarország Kft. 2009. november 5-én vezette be a magyar piacra a gluténérzékenyek és laktózintoleranciában szenvedők számára megoldást kínáló SPAR free from sajátmárkás termékcsaládot.

www.spar.huwww.spar.hu A SPAR Magyarország Kft. 2009. november 5-én vezette be a magyar piacra a gluténérzékenyek és laktózintoleranciában szenvedők számára megoldást kínáló SPAR free from sajátmárkás termékcsaládot.

A termékbevezetést támogató kampány szerves része a web 2.0-s megoldást alkalmazó online tesztelési kampány, melynek célja a vásárlók véleményének megismerése az új termékcsaládról.

A SPAR free from online terméktesztelési kampányra 2009. november 12-30. között jelentkezhetnek a gluténérzékenységben és/ vagy laktózintoleranciában szenvedők a http://www.hu.sparfreefrom.net/signup/ weboldalon.

A SPAR a jelentkezők megadott adatai alapján 2009. december 3-ig választja ki azt a 25 személyt, akik a SPAR free from termékekkel kapcsolatos tapasztalataikról beszámolnak. A tesztelés ingyenes, a kiválasztott tesztelők ugyanis SPAR utalványt kapnak, a termékekről írt tesztbeszámolókat pedig 2009. december 31-ig kell elküldeniük.

A tesztelők beszámolói a http://www.hu.sparfreefrom.net/signup/  honlapon vagy azon a liszt- és/ vagy tejcukorérzékenységgel foglalkozó fórumon jelennek majd meg, ahol a jelentkező egyébként aktív tag.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.