2009-ben új korszak kezdődik a Star Wars történetében: a tévésorozatot műsorára tűzi a Cartoon Network! A Lucasfilm Animation produkciója, a STAR WARS: A KLÓNOK HÁBORÚJA hihetetlen, új Star Wars kalandokba repíti a közönséget, amelyekben a legendás Lucasfilm-féle elbeszélés káprázatos, sajátos animációs stílussal ötvöződik. Az úttörő animációs sorozat február 13-tól, MINDEN PÉNTEKEN ISKOLA UTÁN, 19.00 órától a Cartoon Network műsorán.

  2009-ben új korszak kezdődik a Star Wars történetében: a tévésorozatot műsorára tűzi a Cartoon Network! A Lucasfilm Animation produkciója, a STAR WARS: A KLÓNOK HÁBORÚJA hihetetlen, új Star Wars kalandokba repíti a közönséget, amelyekben a legendás Lucasfilm-féle elbeszélés káprázatos, sajátos animációs stílussal ötvöződik. Az úttörő animációs sorozat február 13-tól, MINDEN PÉNTEKEN ISKOLA UTÁN, 19.00 órától a Cartoon Network műsorán.

AZ EPIZÓDOK ÖSSZEFOGLALÁSA

  1. rész: „Csapda"

A nagy vezetők másokban is nagyságot inspirálnak

Összefoglalás: Yoda, a jedi mester, és három klón harcos szembe kell nézzen Dooku gróf rettegett bérgyilkosával, Ventressel, és annak hatalmas droid seregével, hogy bizonyítsa: a jedik elég erősek ahhoz, hogy megvédjenek egy stratégiai fontosságú bolygót, és kivívjanak egy egyezményt a Köztársaság számára.

Rövid tartalom: Ventress provokációjára Yoda három klón harcos élén a hatalmas droid sereg ellen indul.

2. rész: „Erősödő Rosszakarat"

A hit nem választás, hanem meggyőződés kérdése.

 Összefoglalás: A szeparatisták új, pusztító fegyvere csapást mér Plo Koon jedi mesterre és klón harcosaira, akik a túlélésért küzdenek, amíg Anakin és Ahsoka rájuk talál.

Rövid tartalom: A jediknek egy pusztító erejű, új szeparatista fegyverrel kell megküzdeniük.

3. rész: „A Rosszakarat árnyéka"

Könnyű az út a bölcsességhez annak, akit nem vakít el az önimádata.

Összefoglalás: Tanítványa, Ahsoka és Plo Koon jedi mester segítségével Anakin új, nagy hatótávolságú Yszárnyú vadászgépeket vet be, hogy merész támadást intézzen Grievous tábornok csatahajója, a Rosszakarat, és annak pusztító fegyvere ellen.Rövid tartalom: Anakin támadást indít Grievous tábornok csatahajója ellen.

4. rész: „Vesszen a Rosszakarat"

Minden terv csak annyira jó, mint azok, akik végrehajtják

.Összefoglalás: Padmé Amidala és C3PO Grievous tábornok fogságába esik, és így Anakin és ObiWan feladata, hogy a szenátort megmentse, és végleg elpusztítsa a Rosszakaratot.Rövid tartalom: Padmé és C3PO egy űrcsata kellős közepén találják magukat.

5. rész: „Újoncok"

Az önbizalom legerősebb pillére a tapasztalat

.Összefoglalás: Egy távoli helyőrségen magára hagyva a két klón parancsnok, Rex és Cody feladata, hogy lelket öntsön újoncokból álló csapatába a droid kommandó inváziójának visszaveréséhez.

Rövid tartalom: Az újonc klónoknak a saját lábukra kell állniuk, hogy visszaverjék a droid kommandó invázióját.

6. rész: „Egy droid veszte"

Bízz a barátaidban, és nekik is okuk lesz bízni benned.

Összefoglalás: R2-D2 egy ádáz űrcsata során eltűnik – Anakinnak pedig meg kell találnia, mielőtt a szeparatisták megtalálják a kis robot memóriájában zárolt jedi katonai titkokat.

Rövid tartalom: R2-D2 eltűnik egy ütközetben.

7. rész: „A droidok küzdelme"

A barátaidat úgy tarthatod meg, ha a szíved kicsit lágyabb a fejednél.

Összefoglalás: Anakin, Ahsoka és R3, a cseredroid kettős mentő és szabotázsakcióra indul, amikor felfedezik, hogy R2D2 fogságba esett Grievous tábornok titkos lehallgatóállomásán.

Rövid tartalom: Anakinnak meg kell találnia R2D2-t, és elpusztítani Grievous tábornok titkos állomását.

8. rész: Bombad jedi

A hősök a koruk szülöttei.

 Összefoglalás: Jar Jar Binks jedi lovag lenne? A szeparatisták legalábbis így hiszik, amikor a komikusan hősies gungan és C3PO a gonosz Nute Gunray helytartó fogságába esett Padmé Amidala megmentéséért küzd.

Rövid tartalom: A szeparatista erők jedi lovagnak hiszik Jar Jar Binkset.

9. rész: „A sötétség leple"

Ha nem hallgatsz az ösztöneidre – a saját felelősségedre tedd!   

Összefoglalás: Ahsoka és a jedi mester, Luminara, a foglyul ejtett Nute Gunray helytartót tárgyalásra kísérik, és nem sejtik, hogy Dooku gróf már utánuk küldte veszedelmes tanítványát, Asajj Ventresst, hogy szabadítsa ki a rabot és végezzen a jedikkel.

Rövid tartalom: Ahsoka és a jedi mester, Luminara megküzdenek a veszedelmes Ventressel.

10. rész: „Grievous búvóhelye"

Az a legerősebb, aki saját erejét is uralja.

  Összefoglalás: Grievous tábornoknak bizonyítania kell, hogy méltó a szeparatistákhoz, amikor Dooku gróf elvezeti Kit Fisto jedi mestert és korábbi tanítványát, a Mon Calamari jedi Nahdar Vebbet Grievous gyalázatos enklávéjához.

Rövid tartalom: Grievous tábornok bizonyítja hűségét a szeparatisták felé – a jedik rovására.

„Úgy éreztem, hogy még rengeteg Star Wars történet maradt, amit el kell mesélni" – mondta George Lucas, a STAR WARS: A KLÓNOK HÁBORÚJA executive producere. „Alig vártam, hogy animációs formában is megoszthassak néhányat közülük a közönséggel, és egyúttal az animációs műfaj népszerűségét is tovább növeljem."

„Ilyesmi eddig még nem készült televíziós céllal" – mondta Stuart Snyder, a Turner Animation, Young Adults & Kids Media elnöke és működtetési vezérigazgatója. „A Star Wars harminc éve folyamatosan bizonyítja, hogy rajongói milyen széles körből tevődnek össze. A STAR WARS: A KLÓNOK HÁBORÚJA a Cartoon Networkön olyan műsor lesz, amelyet az egész család várni fog! Nagy örömünkre szolgál, hogy ismét a Lucasfilmmel dolgozhatunk, és izgalommal tölt el bennünket, hogy továbbíthatjuk a nézőkhöz ezeket a felejthetetlen kalandokat."

A STAR WARS: A KLÓNOK HÁBORÚJA teljesen új látvány- és hangulatvilágot tár a néző elé, a messzi-messzi galaxist és a terjedelmes Star Wars legendakört a legmodernebb számítógépes animációval kelti életre a nappalinkban. A nézők hétről-hétre egy-egy izgalmas, 30 perces „minimozit" láthatnak majd, amelyeket a Lucasfilm Animation tehetséges művészei alkottak.

A jó és a rossz között zajló intergalaktikus harc frontvonalain a fiatal és idősebb rajongók olyan kedvenc szereplőikhez csatlakozhatnak majd, mint Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi vagy Padmé Amidala, de lesznek vadonatúj hősök is, mint például Anakin tanítványa, Ahsoka. A sötét oldal cselszövői- élükön Palpatine-nal, Dooku gróffal és Grievous tábornokkal – készülnek átvenni az uralmat a galaxis fölött.  A tét óriási, és a Star Wars univerzum sorsa a bátor jedi lovagok kezében van.  Az ő hőstetteik vezetnek el azokhoz az eseménydús csatákhoz és új felfedezésekhez, amelyekre épül a STAR WARS: A KLÓNOK HÁBORÚJA.

 A minden héten új történettel jelentkező STAR WARS: A KLÓNOK HÁBORÚJA továbbviszi a Star Wars-legenda hagyományait: az izgalmas történeteket, a káprázatos látványt és a különleges zenét.

A Lucasfilm Animation, amelynek központja a kaliforniai Marin Countyban található, valamint van egy stúdiója Szingapúrban, több mint 30 vadonatúj epizódot készített el a STAR WARS: A KLÓNOK HÁBORÚJA sorozathoz.

A tervezett, a STAR WARS: A KLÓNOK HÁBORÚJA készítésének történetét bemutató és csak az Interneten elérhető dokumentumfilm-sorozat részeinek online bemutatója http://www.starwars.com/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük