2023.június.09. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Százmillió a művészmoziknak

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/43372"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/huf_6.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="66" /></a></span>Újabb pályázattal segíti az artmozik versenyképességét az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A 100 milliós keretből maximum 12,5 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyerhet egy-egy intézmény digitalizálásra.

huf 6.thumbnailÚjabb pályázattal segíti az artmozik versenyképességét az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A 100 milliós keretből maximum 12,5 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyerhet egy-egy intézmény digitalizálásra.

huf 6.thumbnailÚjabb pályázattal segíti az artmozik versenyképességét az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A 100 milliós keretből maximum 12,5 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyerhet egy-egy intézmény digitalizálásra.

Az artmoziknak a hagyományos filmtekercsről a digitális vetítésre és a térhatású 3D technológiára való átállását kívánja támogatni az Emberi Erőforrások Minisztériuma azzal a 100 millió forintos pályázattal, amelynek a felhívása a napokban jelent meg a Magyar Közlönyben és a kormany.hu oldalon.

A pályázatra azok az önkormányzati tulajdonban lévő, vagy önkormányzati támogatóval rendelkező mozik jelentkezhetnek, amelyek megfelelnek a rájuk vonatkozó jogszabályi feltételeknek, legfeljebb 5 termesek, legalább 25 százalékos önrészt vállalnak, és nem rendelkeznek érvényes, úgynevezett virtuális kópiadíj megállapodással. A nyerteseknek vállalniuk kell, hogy a fejleszteni kívánt mozit két éven keresztül „art" funkcióval működtetik. Újdonság, hogy azok az intézmények is pályázhatnak, amelyek már rendelkeznek digitális vetítőberendezéssel.

A dokumentációt 2012. október 1-jéig lehet benyújtani a Magyar Államkincstár pályázó székhelye szerint területileg illetékes szervéhez. Az egy összegű, vissza nem térítendő támogatás felső határa pályázatonként 12,5 millió forint. A döntést a miniszter 2012. november 5-ig hozza meg, és legkésőbb november 10-ig közzéteszi kormány honlapján.

http://www.kormany.hu/hu/dok?source=8&type=403#!DocumentBrowse

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.