2022.szeptember.26. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Elérte legmagasabb pontját a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont – Bokrétaünnep

7 perc olvasás
<!--[if !mso]> <style> v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/64238"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/01_11.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="67" /></a></span>Közös bokrétaünnepen, partnereivel és dolgozóival együtt ünnepelte a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont legmagasabb pontjának elérését az idén 30 éves KÉSZ Csoport. A Starwood szállodalánc tagjaként működő négy csillagos business hotelt és a hozzá kapcsolódó konferenciaközpontot a KÉSZ kecskeméti irodaházából több mint 723 millió forint uniós támogatás segítségével, összesen 2,5 milliárd forintból alakítják ki. Az épületkomplexumot várhatóan 2013-ban adják át, amellyel 43 új munkahely jön létre.

01 11.thumbnailKözös bokrétaünnepen, partnereivel és dolgozóival együtt ünnepelte a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont legmagasabb pontjának elérését az idén 30 éves KÉSZ Csoport. A Starwood szállodalánc tagjaként működő négy csillagos business hotelt és a hozzá kapcsolódó konferenciaközpontot a KÉSZ kecskeméti irodaházából több mint 723 millió forint uniós támogatás segítségével, összesen 2,5 milliárd forintból alakítják ki. Az épületkomplexumot várhatóan 2013-ban adják át, amellyel 43 új munkahely jön létre.

01 11.thumbnailKözös bokrétaünnepen, partnereivel és dolgozóival együtt ünnepelte a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont legmagasabb pontjának elérését az idén 30 éves KÉSZ Csoport. A Starwood szállodalánc tagjaként működő négy csillagos business hotelt és a hozzá kapcsolódó konferenciaközpontot a KÉSZ kecskeméti irodaházából több mint 723 millió forint uniós támogatás segítségével, összesen 2,5 milliárd forintból alakítják ki. Az épületkomplexumot várhatóan 2013-ban adják át, amellyel 43 új munkahely jön létre.

02 8.thumbnailHivatalosan is elérte legmagasabb pontját a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont. Szerda délelőtt ugyanis a KÉSZ Csoport vezető tisztségviselői, a cég partnerei és dolgozói közösen tűzték fel Magyarország egyik legmodernebb business hotelére és konferenciaközpontjára a bokrétákat. A rendezvényen nemcsak Varga Mihály, a KÉSZ Holding Zrt. igazgatóságának elnöke, hanem Dr. Zombor Gábor, Kecskemét város polgármestere, Csepreghy Nándor a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség kommunikációs vezetője, valamint az Interstate Hotels & Resorts európai alelnöke és a Starwood Hotels & Resorts Worldwide képviselője, Aaron Greenman is feltette saját szalagját a bokrétára, ezzel is elkötelezettségüket kifejezve a projekt iránt.

 

Ahotel 02.thumbnail kecskeméti létesítmény, a 27 országban hozzávetőlegesen 160 tagot számláló Four Points by Sheraton a Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc. szállodalánc olyan specializált hotelmárkájának lesz a tagja, amely kifejezetten business szállodákat foglal magába. Ezt tartották szem előtt a KÉSZ kecskeméti irodaházának átalakításakor is.

konf 04.thumbnailA négycsillagos, négyszintes hotelben 129 szoba és 7 lakosztály lesz, valamint a komplexum részeként fog üzemelni az 1400 négyzetméteres konferenciaközpont, amelynek fő konferenciaterme 400 négyzetméter alapterületű. A 480 férőhelyes konferenciaközpont a plenáris terem mellett hat kisebb szekciótermet, egyéb kiszolgáló helyiségeket foglal magában, a szállodán belül pedig bárt, éttermet és fitness központot alakítanak ki.

 03 7.thumbnail

Szalados László, a kivitelező KÉSZ Építő Zrt. vezérigazgatója beszédében kiemelte: „Nemcsak arra vagyok büszke, hogy a KÉSZ Csoport valósítja meg ezt a projektet, hanem arra is, hogy a tervezést és a kivitelezést a KÉSZ Építő Zrt. végzi. Egy ilyen modern business szálloda és konferenciaközpont megvalósítása ugyanis egyben elismerés és komoly kihívás is."

 04 5.thumbnail

A rendezvényen részt vett Csepreghy Nándor, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség kommunikációs vezetője is, aki hangsúlyozta: "Egy magas színvonalú szálloda, vendéglátó ipari és konferencia helyszín beruházás elengedhetetlen volt, éppen ezért a kormány az Új Széchenyi Terv keretében örömmel támogatta a projektet közel 724 millió forinttal."

 05 4.thumbnail

A nyitástól kezdve a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont a Starwood szállodalánc tagjaként, az Interstate Hotels & Resorts fogja üzemeltetni. A hotel megvalósításának összértéke meghaladja a 2 milliárd, a konferenciaközponté pedig az 500 millió forintot. A létesítmény 2013-as átadásával 43 új munkahely jön létre. A nyitásig az érdeklődők a beruházás honlapján a www.kecskemethotel.hu oldalon tájékozódhatnak a projekt menetéről és a legfontosabb hírekről.

 06 6.thumbnail

A Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferencia Központ két DAOP európai uniós pályázat segítségével épül az Új Széchenyi Terv keretében. A Hotel kialakítása a "Négycsillagos business hotel kialakítása meglévő irodaház átalakításával Kecskeméten" című pályázat keretein belül 450 000 000 forint, míg a konferenciaközpont a "Multifunkcionális konferenciaközpont építése Kecskeméten" című pályázat segítségével 273.178.193 forint európai uniós támogatást nyert a kedvezményezett KÉSZ Ipari Park Kft-ből alakult KÉSZ Hotel és Konferencia Menedzsment Kft. A beruházás megvalósulásához az európai uniós támogatás mellett elengedhetetlen volt a KRAFT & Associates közreműködése, hiszen ők mutatták be a Starwood szállodaláncot és koordinálták az egyeztetési folyamatot.

 07 3.thumbnail

A KÉSZ 30 évvel ezelőtt gyakorlatilag családi vállalkozásként kezdte meg működését, mára pedig egy igazi holdinggá vált, amely a környező országokat is beleértve 1300 főnél több munkavállalót foglalkoztat, árbevétele pedig elérte a 70 milliárd forintot. A KÉSZ Csoport tagvállalatai révén jelen van Magyarországon az építőipari kivitelezés, az építőelem-gyártás, az ingatlanfejlesztés, a létesítmény-üzemeltetés, a flottamenedzsment és a környezetipar területén.

08 3.thumbnailA KÉSZ Holding Zrt. a KÉSZ Csoport vezető társasága, amely összefogja tagvállalatok erőforrásait, és ezeket felhasználva komplex szolgáltatásokat – építőipari kivitelezés tervezéssel, ingatlanfejlesztés, üzemeltetés – tud nyújtani a beruházóknak. A Holding nagy előnye és értéke sok versenytárssal szemben, hogy saját ingatlanokon, saját gépekkel, berendezésekkel, saját fejlesztések révén tudja megvalósítani a legkülönbözőbb létesítményeket, és rendelkezik a fejlesztésükhöz, üzemeltetésükhöz szükséges tapasztalatokkal, eszközökkel is.

09 2.thumbnailA Holding Magyarországon túl a környező európai országokban is kifejti aktivitását. A KÉSZ Csoport építette fel a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Sky Court épületét, valamint többek között a Daimler kecskeméti gyárának jelentős épületeit.

A KÉSZ Csoport tagja a "Négy csillagos business hotel kialakítása meglévő irodaház átalakításával Kecskeméten" és a "Multifunkcionális konferenciaközpont építése Kecskeméten" DAOP pályázatok kedvezményezettje a KÉSZ Ipari Park Kft.-ből alakult KÉSZ Hotel és Konferencia Menedzsment Kft. is.

www.kesz.hu

 

Starwood Hotels & Resorts Worlwide Inc. a New York-i székhelyű szállodalánc az egyik legnagyobb hotel és üdülési szolgáltató cégeinek egyike, hiszen saját maguk és leányvállalataikon keresztül hozzávetőlegesen 1500 szállodában van tulajdonrészük, amelyek összesen 100 országban találhatók meg világszerte. A Starwood márkaernyője alá tartozik többek között: St. Regis®, The Luxury Collection®, W®, Westin®, Le Méridien®, Sheraton®, Four Points®, Aloft®, Element(SM). Ezeken a márkákon keresztül fedik le a hotel és szállodapiacot. A Starwood fő tevékenységi köre nemcsak a hotel tulajdonlás, hanem az üzemeltetés is.

2010 év végén több mint 1100 hotelben legalább többségi tulajdonuk volt, ez körülbelül 302 000 szobát jelent a világ 100 országában. Emellett 463 hotelt kisebbségi tulajdonosként, egy másik üzletféllel együtt üzemeltettnek, és 502 hotelhez fűződik franchise érdekeltségük. 2010 december végi jelentésük szerint több mint 145 000 embert foglalkoztattak a Starwood tulajdonában lévő létesítményekben.

 Starwood hotelkönyvtár

www.starwoodhotels.com

 

Four Points by Sheraton a világszerte 27 országban hozzávetőlegesen 160 szállodát számláló Four Points by Sheraton szállodákban, az utazó megtalálhatja az általa keresett modern stílust, az időtlen komfortot ötvözve az egyedi szolgáltatásokkal és kedvező árakkal. Az egész világon nagyvárosi központokban, repülőterek és tengerpartok környékén, egészen Santiagotól Shanghai-ig és Milántól Milwaukee-ig találhatók Four Points Hotelek. A közelmúltban 1 milliárd dollárt invesztáltak Four Points létesítmények felújításba, illetve új hotelek megnyitásába, ezzel is soha nem látott módon megerősítve a márkát. Ahogy az összes Starwood márkánál a Four Points is büszke arra, hogy felajánlhatja vendégeinek a Starwood Preferred Guest® (SPG) Free Night Award díjas hűségprogramját.

Four Points by Sheraton hotelkönyvtár

www.spg.com

Az 50 éves, 1960-ban alapított Interstate Hotels & Resorts az USA legnagyobb független hotel üzemeltető cége. 39 USA tagállam mellett District of Columbiában, Kanadában, Mexikóban, Angliában, Írországban, Belgiumban, Hollandiában, Oroszországban, Indiában és Kínában közel 400 hotelben, mintegy 70 000 szobában van tulajdonos vagy üzemeltetési érdekeltsége.

A szállodák, üdülők és konferencia központok üzemeltetése terén szerzett 50 éves tapasztalatával maga mögött, az Interstate minden piacon és minden üzleti ciklusban képes sikeresen és nyereségesen üzemeltetni az adott Hotelt. Az Interstate Hotels & Resorts teljes jogú tulajdonosa a Thayer Lodging és a Jin Jiang Hotels.

http://www.ihrco.com/

www.kecskemethotel.hu

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.