2022.05.29.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Szekeres Adrien Ajándékai

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/97618"><img class="image image-preview" src="/files/images/adrien.preview.jpg" border="0" width="492" height="180" /></a></span>Az igényes popzene kedvelői már megszokhatták, hogy Szekeres Adrien évről évre valami különleges produkcióval rukkol elő év vége felé. Nem lesz ez másképp idén sem. Az énekesnő 2015. december 28-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel szimfonikus nagykoncerttel. <p> 

Az igényes popzene kedvelői már megszokhatták, hogy Szekeres Adrien évről évre valami különleges produkcióval rukkol elő év vége felé. Nem lesz ez másképp idén sem. Az énekesnő 2015. december 28-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel szimfonikus nagykoncerttel.

 

Az igényes popzene kedvelői már megszokhatták, hogy Szekeres Adrien évről évre valami különleges produkcióval rukkol elő év vége felé. Nem lesz ez másképp idén sem. Az énekesnő 2015. december 28-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel szimfonikus nagykoncerttel.

 

„A hang, melyet ezer közül is felismerünk, a klasszikus zene ötvözetével egy életre szóló élményt nyújt."

 

Adrien tavasszal rajongói nagy örömére hat év után ismét új dallal és videoklippel jelentkezett. Az "Örök láng" három koncertfelvétellel karöltve – a felvételek a Papp László Budapest Sportarénában készültek 2012-ben – helyet kap azon az EP-n, melyet exkluzív formában, bakelit lemezen is meghallgathatnak majd az érdeklődők. Adrien és férje Gábor nagyon fontosnak tartják a minőséget és a tradíciókat. Hisznek abban, hogy a zene az egyik legfontosabb része a kultúránknak, halhatatlan és nincs szüksége szavakra, hogy meggyőzzön létezéséről. A bakelit lemez az állandóság és mélyebb értékek szimbóluma, mely megállta a helyét a modern világban is. Az Ajándék című korong ünnepélyes keretek között, az album keresztszülei, Szulák Andrea és Németh Kristóf jelenlétében látott napvilágot.

 

A népszerű énekesnő a december 28-i szimfonikus nagykoncertje kapcsán elmondta:

„Sokáig azt hittem, a színháztermek és koncerttermek az én igazi terepem, de nagyon jól éreztem magam három éve a karácsonyi koncertemen az Aréna színpadán, így a megtiszteltetés mellett hatalmas öröm számomra, hogy ismét ott énekelhetek. Ígérem, ezúttal is ünnepi lesz a hangulat, sok meglepetéssel és egy igazi különlegességgel is készülünk. Annyit elárulhatok, hogy a műsorban egy picit nagyobb részt szánunk az ismertebb pop slágereimnek, mint legutóbb."

 

Szekeres Adrien annak ellenére, hogy büszkén vállalja a pop énekesnő státuszt, folyamatosan keresi az új megoldásokat és nem retten meg az opera műfaj kihívásaitól sem. Az est folyamán elénekli az Ombra mai fu vagy a Nessun Dorma című dalokat, melyek magas szakmai tudás mellett igazán karizmatikus előadói képességeket is igényelnek.

„Egy énekes mindig keresse a határait és dolgozzon a produkcióján. Szeretem meglepni a rajongóimat, megszerettetni velük a régen elfelejtett stílusokat és a koncert részévé tenni őket."

 

Az „Ajándék" című koncerten Szulák Andrea, Gáspár Laci és Balczó Péter lesznek a vendégei, az Óbudai Danubia Zenekar kíséretében!

 

Jegyek: www.broadway.hu

 

2015. december 28. 19.00

Szekeres Adrien Ajándékai

Vendégek:

Szulák Andrea, Gáspár Laci, Balczó Péter

Papp László Budapest Sportaréna

 

www.szekeresadrien.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.