Ki ne szeretne gyönyörű körmöket? Erre a kérdésre valószínűleg minden nő vágyakozva bólogat. De vajon ugyanennyien vannak, akik hajlandók rengeteg időt, pénzt, és energiát áldozni nem csak az egyszeri megcsináltatásukra, hanem a karbantartásukra is?

 

Ki ne szeretne gyönyörű körmöket? Erre a kérdésre valószínűleg minden nő vágyakozva bólogat. De vajon ugyanennyien vannak, akik hajlandók rengeteg időt, pénzt, és energiát áldozni nem csak az egyszeri megcsináltatásukra, hanem a karbantartásukra is?

 

Reneszánszukat élik a különböző „körmös" szalonok azoknak a  nőknek köszönhetően, akik azért nem mernek otthon belevágni a manikűrözésbe, mert nem érzik magukban a kellő bátorságot, vagy mert nem tartják magukat elég ügyesnek a művelethez. Így inkább időt és pénzt nem spórolva elmennek egy manikűr- és pedikűrszalonba, ahol a szakemberekre bízzák kezük kicsinosítását.

 

Létezik azonban olyan módszer, amelyik nem igényel sem belefektetett energiát, sem kézügyességet: a Scholl Velvet SmoothTM körömápoló szett természetesen fénylő, gyönyörű kéz- és lábkörmökkel ajándékoz meg bennünket, és ehhez fel sem kell kelnünk kedvenc fotelünkből.

 

Íme néhány hasznos tanács!

„Körömápolás előtt mindig gondosan tisztítsd meg körmeidet, és alaposan töröld meg kezed-lábad. A körömápoló szetthez 3, egy mozdulattal cserélhető fej tartozik. Az első fej segítségével reszelheted körmödet a kedvenc formádra. A reszelésnek számtalan előnye van: körmeid nem fognak úgy töredezni, mintha ollóval rövidítenéd őket, illetve ha eleve gyenge körmeid vannak, a reszeléstől megerősödhetnek.

Tipp: a lábujjaidon mindig szögletesre reszeld a körmöket, hogy elkerüld a benövéseket.

 

Alkalmazd a második fejet a barázdák lecsiszolására, körmöd felületének kiegyenlítésére. Végezz finom simító mozdulatokat a reszelőfejjel. A kívánt eredményt akár pár másodperc alatt is elérheted, fontos azonban, hogy egy körmödön ne használd 15 másodpercnél tovább a reszelőt, valamint hogy hagyj eltelni 1-2 hetet két csiszolás között. Ha végeztél, a reszeléket egy nedves kendő segítségével távolítsd el, majd töröld szárazra körmeidet.

 

Az utolsó simításokat a polírozóval tudod elvégezni. Cseréld ki a reszelő fejet a hármas számúra, majd végezzél körkörös mozdulatokat először az egyik, majd a másik irányba, amíg szép fényesek nem lesznek körmeid.

 

A maximális hatás elérése érdekében használj Scholl Velvet SmoothTM körömápoló olajat. A 7 különböző olajat tartalmazó készítmény pótolja a köröm körülötti bőrben található természetes olajokat, ezáltal hidratálva és kondicionálva azt. Mindennapi használat során körmeid visszanyerik természetes ragyogásukat."

 

www.scholl.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük