2023.február.02. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

„Szeretem a Balatont”

<span class="inline inline-left"><a href="/node/44626"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Balaton_1.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="68" /></a></span>  <p>„Szeretem a Balatont" címmel 2010. október 15-től amatőr fotópályázatot indult a Balaton rajongóit egy helyre összegyűjtő Balatoniwiw közösségi oldalon (<a href="http://www.balatoniwiw.hu/">http://www.balatoniwiw.hu/</a> )amelynek célja, hogy a fénykép készítője megmutassa, miért szereti, mit jelent számára a Balaton.</p><p>

balaton 1.thumbnail 

„Szeretem a Balatont" címmel 2010. október 15-től amatőr fotópályázatot indult a Balaton rajongóit egy helyre összegyűjtő Balatoniwiw közösségi oldalon (http://www.balatoniwiw.hu/ )amelynek célja, hogy a fénykép készítője megmutassa, miért szereti, mit jelent számára a Balaton.

balaton 1.thumbnail 

„Szeretem a Balatont" címmel 2010. október 15-től amatőr fotópályázatot indult a Balaton rajongóit egy helyre összegyűjtő Balatoniwiw közösségi oldalon (http://www.balatoniwiw.hu/ )amelynek célja, hogy a fénykép készítője megmutassa, miért szereti, mit jelent számára a Balaton.

Egy hét alatt több, mint 1000 felvétel érkezett.

Pályázati feltételek:

A fotópályázaton való részvétel nincs sem életkorhoz, lakóhelyhez, sem műfajhoz kötve, várjuk Balatoniwiw tag fiatalok és idősek, régi és új, fekete-fehér és színes digitális fotóit, az alábbi 5 kategóriában:

– balatoni tájképek

– a Balaton épített csodái

– balatoni sportesemények, rendezvények, fesztiválok

– balatoni élővilág (állat- és növényvilág)

– balatoni családi fotók

A pályázatra csak olyan képek nevezhetők be, amelyeket a pályázó maga készített. A pályázatra csak Balatoniwiw tagok pályamunkáit fogadjuk el, regisztrálni a játék időtartama alatt folyamatosan lehetőség van. Egy pályázó maximum 10 képet küldhet be kategóriánként, akár korábban publikált felvételeket is.

A pályázó tudomásul veszi, hogy a Balatoniwiw a beküldött képek között jogosult szelektálni, így a témához, szemléletmódhoz nem illeszkedő képek nem kerülnek beválasztásra a pályamunkák közé, különös tekintettel a pornográf vagy 18+ tartalmakra.

Díjazás:

Az eredményhirdetés kategóriánként történik.

Minden kategóriában a 3 legjobb fotót egyedi nyereménnyel, továbbá balatoni belépőkkel, egy műsoros CD vagy DVD-vel illetve névre szóló oklevéllel díjazzuk.

A kategóriák 1. helyezett pályamunkái versenybe szállnak a fődíjért.

Ezenfelül 1 fotó közönségdíjat nyerhet, amire a beküldési határidő lejárta és az eredményhirdetés közötti időszakban lehet majd szavazni. Közönségdíj: A Balaton-felvidék régi ízei rendezvénysorozat 2011. évi zánkai helyszínén (Theodora Vendéglő) két főre szóló ebéd.

Fődíj: Balatoni nyaralás 3 éjszaka 2 fő részére reggelivel, a Guszti Villa Hévíz felajánlásának köszönhetően.

A kategóriánként 1-10. helyezést elért pályamunkákat és a közönségdíjat elnyert alkotást kihirdetjük a www.balatoniwiw.hu oldalon és amennyiben a szerző rendelkezésre bocsátja, nyomtatott formában fotókiállításon is bemutatásra kerülnek, melynek helyszíne és időpontja a későbbiekben kerül kihirdetésre.

A díjak odaítéléséről szakemberekből álló zsűri dönt. A pályázó elfogadja, hogy a zsűri döntése végleges és nem megfellebbezhető.

Személyeket is ábrázoló fényképek esetén a pályázó köteles szavatolni, hogy a fényképen megjelentetett személyek a képük, arcuk, illetve környezetük publikálásához kifejezetten hozzájárultak, illetve, hogy a fotók egyébként más személyiségi jogait nem sértik. A beküldött képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

Szerzői jogok: A pályázó elismeri és szavatolja, hogy az általa feltöltött képek szerzői joga őt illeti, és a feltöltött fotókkal kapcsolatban harmadik személynek semmilyen szerzői jogi, vagy egyéb jogosultsága, illetve igénye nincsen.

Amennyiben a beküldött fotó eredetisége kétséges, a Balatoniwiw felhívására a pályázónak bizonyítania kell a fotó eredetiségét. A pályázó elismeri, hogy a Balatoniwiwhez beérkezett bármely szerzői jogi igény teljesítéséért helytállni köteles, illetve, hogy a Balatoniwiwet mentesíti bármely ilyen kötelezettség teljesítése alól. A beküldött, illetve feltöltött fotók a szerző kizárólagos tulajdonát képezik. A Pályázó hozzájárul, hogy a Balatoniwiw a beküldött munkákat oldalain és fotókiállításon bemutassa, külön térítés és engedély nélkül.

Adatvédelem: A Balatoniwiw a pályázók adatait bizalmasan kezeli, azokat harmadik személynek nem adja ki.

A Szervező nem vállal felelősséget a pályázók téves adatszolgáltatásáért, elveszett regisztrációkért, valamint technikai problémákért.

A fotók beküldési határideje: 2010. november 30.

Eredményhirdetés: 2010. december 15.

A fotókat a Balatoniwiw oldalán ( http://www.balatoniwiw.hu/ ) lehet feltölteni előzetes regisztrációt, illetve már tagok esetében bejelentkezést követően, az ebből a célból létrehozott „Szeretem a Balatont Balatoniwiw amatőr fotópályázat 2010" blog bejegyzéshez fűzhető hozzászólásokban.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.