2023.február.06. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Szikrázó tehetségek Katy Perry-videoklip forgatásának szereplőválogatásán

1 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/42887"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/n01.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="67" /></a></span>A T-Home és a T-Mobile Paletta kampányának keretében megtartott budapesti nyilvános szereplőválogatáson közel kétszáz lelkes rajongó vett részt. </p><p> 

n01.thumbnailA T-Home és a T-Mobile Paletta kampányának keretében megtartott budapesti nyilvános szereplőválogatáson közel kétszáz lelkes rajongó vett részt.

 

n01.thumbnailA T-Home és a T-Mobile Paletta kampányának keretében megtartott budapesti nyilvános szereplőválogatáson közel kétszáz lelkes rajongó vett részt.

 

Az eseményre az ország számos pontjáról érkeztek pályázók, akik táncos, énekes előadásoktól kezdve rögtönzött sportközvetítésen valamint rajzoláson át a divattervezői történetig különféle produkcióval álltak elő. A meghallgatáson jelenlévőknek önmagukról, a bennük rejlő tehetségről, leginkább érdekes, értékes képességeikről, a bennük lévő "szikráról" kellett tanúságot tenniük. Akik a tegnapi eseményen nem tudtak személyesen részt venni, azok 2010. szeptember 12-ig még feltölthetik a   http://www.katyklipje.hu/ oldalra saját videójukat.

A szereplőválogatáson készült és a megadott website-ra feltöltött videók alapján neves zsűri – Harsányi Levente, Hámori Barbara, Lakatos Márk és Lilu – választja ki azt a 29 szerencsést, akik részt vehetnek Katy Perry videoklipjének szeptember végi forgatásán.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.