2024.április.19. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Színházi ajánló :LOVESHAKE – azaz Az élet összeráz / avagy összezár (?)

2 perc olvasás

loveshake_3.jpgIgen izgalmas, vidám színházi duett, párkapcsolati játék készül a Hatszín Teátrumban – Rezes Judit és Szabó Győző igaz története alapján. A két kiváló művész a magánéletben is egy pár – vagy 15 éve.

Ők találták ki az előadást saját, megélt örömeik és zökkenőik őszinte bemutatásával. A közönség nem fog unatkozni a mindenki számára ismerős humoros vagy vicces jeleneteket látva. A produkciót ének, zene, tánc egészíti ki Enyedi Éva dramaturg aktív hozzájárulásával. Wagner-Puskás Péter és háromtagú együttese gondoskodik az élő zenei aláfestésről, Kurucz Sándor és Lehoczky György pedig az ide illő koreográfiáról.

Az összművészeti darabban semmi nem szokványos, csak könnyed szórakozás, semmi hollywoodi sztárparádé, csupán köznapi jelenetek az életükből. Az alkotók örömmel tették hozzá a magukét. Lesz benne afrikai spirituálétól kezdve modern hip-hopig és Sáry Lászlóig mindenfajta muzsika. A két főszereplő ragyogóan mozog a színpadon (mutatja a bejátszott trailer). Szabó Győző megjegyezte, hogy most többet vannak együtt, mint máskor otthon.

Az előadásnak ritka jótevője akadt: Kövesd Zsuzsa, a Mediszin Produkció vezetője. Társproducer pedig a Füge.

Bemutató a Hatszín Teátrumban: január 20-án 20 órakor, 21-én 17 órakor, február 4-én 20:30-kor, valamint a MOM Kulturális Központban április 16-án 19 órakor. Jegyek kaphatók a www.jegy.hu oldalon.

 

DOBI ILDIKÓ

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.