Szombaton nem csak különleges ételeket kóstolhatnak meg azok, akik ellátogatnak a Pólus Centerbe, hanem támogathatják az SOS gyermekfalvak lakóit is. 

Szombaton nem csak különleges ételeket kóstolhatnak meg azok, akik ellátogatnak a Pólus Centerbe, hanem támogathatják az SOS gyermekfalvak lakóit is. 

Hamarosan befejeződik a nevezés arra a receptversenyre, amelynek nyertesei együtt főzhetnek a sztárszakáccsal, Lázár Cheffel. Az április 4-én megrendezésre kerülő jótékonysági gasztro-show-n a látványkonyhában a mesterszakáccsal közösen elkészített fogások kóstoltatásából befolyt összeggel az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványát támogatják a résztvevők.

 

A Pólus Centernek nem ez az első jótékonysági kampánya, amelyet a vásárlók bevonásával, közösen valósít meg. A tavaly karácsonyi ruhagyűjtési és fenyőfa adományozási akció sikerét folytatva, továbbra is közös erővel szeretné a Pólus támogatni a szervezetet.

 

„Az SOS Gyermekfalvak számára az idei évben mozgásra és sporteszközökre felhasználható támogatást gyűjtünk, mivel fontosnak tartjuk azt, hogy minden gyermek számára lehetőséget biztosítsunk az egészséges, mozgással teli, tudatos életre. A jótékonysági gasztro-show-n Lázár Chef és a receptverseny győztesei által elkészített ételeket 500Ft-os kuponokért cserébe lehet megkóstolni. Az ebből befolyt teljes összeggel az alapítványt támogatjuk." – mondta Monok Fruzsina, a CBRE Kft. által üzemeltetett bevásárlóközpont igazgatója.

 

"Nagyon örülünk, hogy a Pólus Center ezzel a kampányával is segíti a gondoskodásunkban nevelkedő gyermekeket azzal, hogy szélesebb lehetőséget teremtenek a sportolásra. A támogatási összeget a közel 400 gyermekünk különböző sportóráira és felszereléseire fogjuk fordítani. Ki tudja, lehet, most fogjuk a jövő Messijét felfedezni?" – köszönte meg Andri Diána, az SOS Gyermekfalvak adománygyűjtési és kommunikációs igazgatója a felajánlást.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük