2022.05.24.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Szórólap

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/92054"><img class="image image-preview" src="/files/images/index_518.jpg" border="0" width="259" height="194" /></a></span>Postaládámban szórólapot találtam. Tisztelt Vásárló! Figyelmébe ajánljuk legújabb készítményünket, az általános közérzetjavító, homeopatikus, profilaktikus, antiszeptikus Varázshegy forte plus kapszulát. Ismertetőnkben felsoroljuk az előnyeit. Ha ki szeretné próbálni, kérdése, vagy észrevétele lenne, írjon címünkre, vagy keresse fel márkakereskedésünket. <p> 

Postaládámban szórólapot találtam. Tisztelt Vásárló! Figyelmébe ajánljuk legújabb készítményünket, az általános közérzetjavító, homeopatikus, profilaktikus, antiszeptikus Varázshegy forte plus kapszulát. Ismertetőnkben felsoroljuk az előnyeit. Ha ki szeretné próbálni, kérdése, vagy észrevétele lenne, írjon címünkre, vagy keresse fel márkakereskedésünket.

 

Postaládámban szórólapot találtam. Tisztelt Vásárló! Figyelmébe ajánljuk legújabb készítményünket, az általános közérzetjavító, homeopatikus, profilaktikus, antiszeptikus Varázshegy forte plus kapszulát. Ismertetőnkben felsoroljuk az előnyeit. Ha ki szeretné próbálni, kérdése, vagy észrevétele lenne, írjon címünkre, vagy keresse fel márkakereskedésünket.

 

   Válaszoltam. Tisztelt Forgalmazó! Gondosan elolvastam ismertetőjüket. Igen, vannak kérdéseim és észrevételeim. Figyelmükbe ajánlom alaposan átgondolt érvelésemet. Röviden, a szórólapjuk minden mondata után zárójelben el is mondom.

 

   Készítményünk erősíti a szervezet immunrendszerét. (Ki mondta önöknek, hogy gyenge az immunrendszerem? És honnan tudom, hogy erősödött?)                                                                                                               

 

   Belülről táplálja a sejteket. (Ha a szer tényleg hatékony lenne, részemről tut egál, hogy kívülről, vagy belülről táplálja sejtjeimet.)                                                                                 

 

   Most dupla adag troxobinnal. (Eddig miért tettek bele szimpla adagot? És mi az a troxobin?)   

 

   Dr. Schwindler, Cuprum-díjas orvos tesztelte. (Ki ez a doktor? És a tesztelés eredménye siralmas is lehetett.)  

 

   Vény nélkül kapható, kiváló gyógyhatású készítmény. (Nem sikerült tébé támogatást szerezni hozzá, ráadásul még törzskönyveztetni sem tudták gyógyszerként.)

 

   Cseppenként egymilliárd molekula pusztítja el a baktériumokat. (Ugye azért nem baj, ha nem számolok utána? És hasznos baktériumok is vannak, ezeket is elpusztítja?)                                

 

   Nem tartalmaz izopropoxifluoridot. (És még másik százezer vegyületet sem tartalmaz.)   

 

   Most 200 darabos kiszerelésben is kapható. (Mennyivel hatásosabb, mint a 100 darabos?)                                    

 

  Csak természetes anyagokat tartalmaz. (Sem PVC, sem bakelit, sem azbeszt, sem betonvas, vagy hasonlók nem találhatók benne. Kedves figyelem a vásárlónak.)                                                                                                                                  

 

   Semmilyen mellékhatása nincsen. (Úgy vélem főhatása sincsen, mert hogy mi okozná az általános közérzet javulását, vagy romlását valójában ellenőrizhetetlen.)                                                                

 

   Ott hat, ahol kell. (Még szép. De honnan tudja, hol kell, mikor gyakran még én sem tudom.)                                                   

 

   Már kúp formájában is kapható. (Ha még erre sem rohanok a márkakereskedésbe, akkor nem ér a nevem!)

 

   A vásárlók között nyereményeket sorsolunk ki.(Múltkor nyerő voltam egy hasonló sorsoláson. Nyertem a Botfül Együttes koncertjére két jegyet. Húszan jöttünk össze. A nyolctagú zenekart is beleszámítva.)                                                                                                                       

 

   Öné a holnap, valósítsa meg önmagát, fogadja el a kihívásokat! (Gavalléros ajánlat a holnapot felajánlani, még gondolkodom rajta. Tulajdonképpen már megvalósítottam önmagamat. Ezért válaszoltam szórólapjukra. A kihívásokat elfogadom, de a Varázshegy forte plus kapszulákból a legnagyobb sajnálatomra nem rendelek.)

 

   Azért harag nincsen, ugye?

Láng Róbert

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.