A Nickelodeon kezében van Adele és Johnny Depp. A gyerekeken múlik, hogy ki lesz az év legmenőbb színésze, hogy az iCarly vagy a V, mint Viktória fut-e be a legjobb sorozatnak járó díjért való versenyben és megközelíti-e valaki Will Smith-t, a tavalyi show házigazdáját, aki tízszer diadalmaskodott már a rendezvény történetében.

 

 A Nickelodeon kezében van Adele és Johnny Depp. A gyerekeken múlik, hogy ki lesz az év legmenőbb színésze, hogy az iCarly vagy a V, mint Viktória fut-e be a legjobb sorozatnak járó díjért való versenyben és megközelíti-e valaki Will Smith-t, a tavalyi show házigazdáját, aki tízszer diadalmaskodott már a rendezvény történetében.

 

Döntött a fiatal korosztály! 2013. március 23-án rendezik meg az év legnépszerűbb gyerekműsorát, amely Amerikában évről-évre rekordnézettséggel tarol, olyan sztárokkal, mint a Napos oldal főszereplőnője, Jennifer Lawrence, a Bosszúállók Fekete Özvegye, Scarlett Johansson, vagy éppen a három díjra esélyes Taylor Swift. A nagyszabású díjátadót a hazai rajongók március 27-én, szerdán 19 órától a nézhetik meg magyarul a Nickelodeonon.

 

A jelöltek közt olyan nevek sorakoznak, mint a pop királynője, Katy Perry, a Batman-filmek antihősnőjét alakító Anne Hathaway, vagy az örök nevettető szerepkörében szívesen tetszelgő Ben Stiller és a fáradhatatlan Michael Phelps. Ráadásul az Alkonyat-filmek sztárja, Kristen Stewart is megküzd a legmenőbb színésznőnek járó díjért, aki legalább annyira ellentmondásos figura, mint a tinik kedvence, Justin Bieber. A hőn áhított, léghajót formáló szobrocskák gazdát keresnek maguknak, és bizony az eseményen újoncként megjelenő sztárok lehetnek a legizgatottabbak.

 

Ki ne látta volna A csodálatos pókembert, amiben a hálószövő szuperhőst, Peter Parkert a szőke Gwen csavarta az ujja köré? Andrew Garfield, a film főszerepét játszó fiatal, állandóan zilált hajú színész is az újonc jelöltek közt van, így vállalva, hogy Johnny Deppel és a Vadiúj vadnyugat sztárjával, Will Smithszel nézzen farkasszemet. A KCA komoly, de közel sem komolykodó rendezvény, így eshetett meg, hogy az év főgonoszai közt van Simon Cowell is, az X-factor megálmodója.

 

Biztos befutókból idén sincs hiány, a több mint 1 milliárdos nézettséggel rendelkező megasláger, a PSY-féle Gangnam Style győzelme a kedvenc dal kategóriában tűnik garantáltnak, az év legmenőbb színésze pedig várhatóan a kőkemény, mégis nagyon laza Vasembert játszó Robert Downey Jr. lesz.

 

Február 14-től, keddtől a gyerekek 22 kategóriában adhatják le szavazataikat,

és dönthetik el, kik emeljék a magasba a Kids' Choice Awards győzteseinek járó díjakat. Idén a Nick.com-on, a Nickelodeon mobil alkalmazásán, és a csatorna Facebook lapján, valamint Twitteren is voksolhatnak a kicsik. A tévés, filmes és sportkategóriák neves jelöltjei is hozzájárulnak ahhoz, hogy a KCA legyen Amerikában az év legnézettebb gyerekeknek szóló műsora, 2012-ben 223 millióan szavaztak a világszerte ismert színészekre, énekesekre és sportolókra.

 

A Kids' Choice Awards lazaságát tökéletesen jellemzi, hogy a gála ideje alatt a legnépszerűbb sztárok abban a kitüntetésben részesülnek, hogy nyakon öntik őket egy jó adag trutyival! Még az idei műsor vezetője, a Transformers-filmekben és a Las Vegas című sorozatban megismert Josh Duhamel sem érezheti magát biztonságban, hisz a gyerekek kedvenceit díjazó KCA egyik fő tradíciója, hogy a fináléban zöld iszappal örvendeztessék meg a házigazdát is. Erről Will Smith és a zenés filmek örökifjú rockere, a Tenacious D frontembere, Jack Black is hosszasan tudna mesélni!

 

A nagyszabású díjátadót a hazai rajongók március 27-én, szerdán 19 órától a nézhetik meg magyarul a Nickelodeonon.

A Nickelodeon a 2012-es AGB mérési adatok alapján 3. legnézettebb gyerekeknek szóló csatorna a magyar 4-14-es korcsoportban.

 

26. Kids' Choice Awards

2013. március 27. 19:00

Nickelodeon

 

http://nickelodeon.hu/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük