2024.április.21. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

T-Kábel: túl az 50.000 digitális előfizetőn

3 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/11991"><img class="image thumbnail" src="/files/images/tkabel.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.t-kabel.hu" title="www.t-kabel.hu" width="100" height="27" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.t-kabel.hu/">www.t-kabel.hu</a> </strong></span></span>  <p>2008 év első negyedévének végére jelentősen szélesedett a digitális szolgáltatásra előfizetők köre a T-Kábel Magyarország Kft-nél. A Társaság március végén ünnepelte digitális szolgáltatásuk 50 ezredik előfizetőjét. Az 50.000 előfizető a digitális programcsomag mellett több mint 48.000 digitális minicsomagra fizetett elő eddig.</p><p>

www.t-kabel.huwww.t-kabel.hu  

2008 év első negyedévének végére jelentősen szélesedett a digitális szolgáltatásra előfizetők köre a T-Kábel Magyarország Kft-nél. A Társaság március végén ünnepelte digitális szolgáltatásuk 50 ezredik előfizetőjét. Az 50.000 előfizető a digitális programcsomag mellett több mint 48.000 digitális minicsomagra fizetett elő eddig.

www.t-kabel.huwww.t-kabel.hu  

2008 év első negyedévének végére jelentősen szélesedett a digitális szolgáltatásra előfizetők köre a T-Kábel Magyarország Kft-nél. A Társaság március végén ünnepelte digitális szolgáltatásuk 50 ezredik előfizetőjét. Az 50.000 előfizető a digitális programcsomag mellett több mint 48.000 digitális minicsomagra fizetett elő eddig.

A T-Kábel már több mint 10 tematikus minicsomagot kínál, szolgáltatási területein, Budapesten és környékén, valamint Békés és Csongrád megyében.

A tematikus minicsomagok mellett a Digital II és Digital III  rogramcsomagokkal szinte a teljes televíziós alapkínálatuk elérhető olyan bónuszcsatomákkal kiegészítve, mint az Animal Planet, National Geographic Wild, Vitái TV, Zone Európa, Animax, Sat1 és Rai Uno, Filmmúzeum! A digitális kábeltelevízió segítségével új szolgáltatások is elérhetőekké válnak, pl. az ún. elektronikus műsorkalauz (EPG), mely a műsorok naprakész és részletes bemutatását tartalmazza, vagy a Set Top Box üzenet, melynek segítségével előfizetőik tájékozódhatnak akciós ajánlataikról, kódolatlan időszakokról, egyéb aktuális eseményekről.

2008 márciusától a T- Kábel Magyarország Kft., a Magyar Telekom Csoport tagjaként az országban elsőként a hálózatával lefedett területeken,  Budapesten és annak agglomerációjában, valamint Dunakeszin, Érden és Esztergomban elindította HDTV-szolgáltatását. A HD csatornákat egy újabb minicsomag formájában vehetik igénybe az előfizetők.

A HD (High Definition – nagyfelbontású) televíziózás a T-Kábel 2005 óta elérhető digitális szolgáltatására épülő, még részletgazdagabb, kiváló kép-és hangminőséget biztosító technológia, amelynek segítségével az egyre terjedő nagyfelbontású televíziókon („HD ready", „HDTV" vagy „Full HD") végre lélegzetelállítóan valósághű tévézésre is lehetőség van. A HDTV-szolgáltatással az arra alkalmas televíziókon megjelenő kép ötször részletesebb, mint az eddigiek (már 1920×1080 pixelt meg tud jeleníteni szemben a jelenlegi 720×576 pixeles képpel), és a hang is 5.1-es Dolby Digital hangminőségben élvezhető. A HDTV hasonló váltásnak tekinthető, minta fekete-fehérről a színes tévére való átállás.

A T-Kábel segítségével várhatóan a pekingi olimpiát HDTV minőségben is lehet majd nézni. Továbbá 2008 során, a jelenlegi tervek szerint olyan új csatornák is elérhetőek lesznek a kínálatban, mint az Eurosport HD és a Magyar Televízió HD adása.

A 2008-as év végére a vállalat várakozásai szerint az előfizetőik több mint 20°/oa digitális platformot fog használni, ami mintegy 65.000 digitális előfizetőt jelent, és több mint 52.000 minicsomagot.

A T-Kábel stratégiai iránya szerint a folyamatos tartalmi és műszaki  fejlesztéseinek célja, hogy a T-Kábel Ügyfeleinek otthonában minden lehetőség adott legyen a kényelmes szórakozásra. A Társaságnál úgy tartják, hogy Ügyfeleik értékelik a törekvéseiket, amelyet az 50.000-et meghaladó digitális platformot használó előfizetői kör is jelez.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.