2022.december.10. szombat.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Telekom Internetakadémia – ősszel is!

3 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/6224"><strong><img class="image thumbnail" src="/files/images/magyar_telekom.thumbnail_0.jpg" border="0" alt="http://www.magyartelekom.hu/" title="http://www.magyartelekom.hu/" width="100" height="30" /></strong></a><span style="width: 98px" class="caption"><a href="http://www.magyartelekom.hu/">http://www.magyartelekom.hu/</a> </span></span><strong>Folytatódik a Magyar Telekom ingyenes internet-oktatási programja. Idén eddig több mint 5500-an éltek az internetakadémia nyújtotta lehetőséggel, és - a program nagy népszerűségének köszönhetően - az érdeklődés azóta is rendkívüli: a résztvevők létszáma év végéig várhatóan meghaladja a tízezret.</strong> </p><p> 

http://www.magyartelekom.hu/http://www.magyartelekom.hu/ Folytatódik a Magyar Telekom ingyenes internet-oktatási programja. Idén eddig több mint 5500-an éltek az internetakadémia nyújtotta lehetőséggel, és – a program nagy népszerűségének köszönhetően – az érdeklődés azóta is rendkívüli: a résztvevők létszáma év végéig várhatóan meghaladja a tízezret.

 

http://www.magyartelekom.hu/http://www.magyartelekom.hu/ Folytatódik a Magyar Telekom ingyenes internet-oktatási programja. Idén eddig több mint 5500-an éltek az internetakadémia nyújtotta lehetőséggel, és – a program nagy népszerűségének köszönhetően – az érdeklődés azóta is rendkívüli: a résztvevők létszáma év végéig várhatóan meghaladja a tízezret.

 

A Telekom Internetakadémia keretében zajló előadásokon szakértők gyakorlati példákkal alátámasztva mutatják be a számítógép és az internet használatát, hasznos tippeket adva a világháló iránt érdeklődőknek. A cél, hogy mindenki könnyedén, egyszerűen, hatékonyan használhassa számítógépét, az internetet, és örömét lelje a világhálós barangolásban. Az akadémia népszerűségére jellemző, hogy szeptember végéig több mint 5500 ember vett részt a képzéseken, és az érdeklődés folyamatosan nő.

Az információs társadalom elterjedését elősegítő, mindenki számára nyitott kezdeményezés keretében a T-Com és a T-Online három éve szervez rendkívül népszerű, ingyenes internet-oktatási programokat a világhálót kezdő és haladó szinten használók számára. Az előadásokon a résztvevők gyakorlati tapasztalatokkal alátámasztva rövid áttekintést kapnak arról, milyen lehetőségek rejlenek az internet használatában, és mindezt hogyan lehet kiaknázni. A program alapvető célja a fejlettebb számítástechnikai és internet-felhasználási kultúra meghonosítása és elterjesztése, az internet adta lehetőségek megismertetése, megkedveltetése, valamint az ADSL elterjedésének és ismertségének támogatása.

Az egyes előadások során a szakértők másfél-két órában bemutatják a számítógép és az internet használatát gyakorlati példákkal, és hasznos tippeket adnak ahhoz, hogy minden érdeklődő örömét lelje a világhálós szörfölésben. Az előadások végeztével a résztvevők internethasználatot segítő füzetet és CD-t kapnak ajándékba. A budapesti helyszín mellett a szervezők vidéki központokban is Debrecenben, Győrött, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett és Zalaegerszegen is terveznek előadásokat.

A következő előadások helyszínei, időpontjai és témái megtalálhatók a Magyar Telekom honlapján (http://www.magyartelekom.hu/). Az előadásra jelentkezni a 06-80-204-850 ingyenes telefonszámon, vagy az internetakademia@telekom.hu e-mail címen lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.