www.tesco.huwww.tesco.hu

2009. július 24-étől várja a vásárlókat a Tesco hipermarket-lánc legújabb tagja Sárbogárdon. Az új, 3000 négyzetméteres komplexum a hét minden napján, reggel hét és este kilenc óra közötti nyitva tartással várja a vásárlókat.

  www.tesco.huwww.tesco.hu

2009. július 24-étől várja a vásárlókat a Tesco hipermarket-lánc legújabb tagja Sárbogárdon. Az új, 3000 négyzetméteres komplexum a hét minden napján, reggel hét és este kilenc óra közötti nyitva tartással várja a vásárlókat.

    Az új sárbogárdi Tesco hipermarket az Ady Endre út 19. szám alatt található. Az autóval érkezők számára a 3000 négyzetméteres komplexum mellett 250 férőhelyes parkoló került kialakításra. A cég gondolt a gyalogosan érkezőkre is: az új, ingyenesen igénybe vehető Tesco-járat a busz végállomástól, az Árpád és a Barátság lakótelepek érintésével, a városközponton keresztül közlekedik az áruházhoz – minden nap kora reggeltől késő estig, hozzávetőlegesen óránként.

A sárbogárdi hipermarket a Tescótól megszokott minőséggel és széles választékkal, valamint nyitási akciókkal várja a vásárlókat a hét minden napján. Az áruház kínálatában hozzávetőlegesen húszezer különböző termék található, mint például a kedvelt saját márkás termékek (Tesco Gazdaságos és Tesco Színes), valamint a tavasszal bevezetett Light Choices termékcsalád is, amely az egészséges életmód követői számára készült. Ezen kívül elérhető az új, Családi Márkák névre keresztelt termékcsalád, amely az árérzékeny, ám kiváló minőségre vágyó vásárlók számára kínál alternatívát. A Tesco kedvelt ruházati márkái, a Cherokee és az F&F divatos, nyári darabjai a megszokott kedvező ár-érték aránnyal várják a vásárlókat.

A Tesco-Global Áruházak Zrt. valamennyi áruháza esetében igyekszik a környezetbarát technológiák alkalmazására, így természetesen a sárbogárdi Tesco is az áruházlánc környezettudatos tervezési és kivitelezési koncepciójának példája. Számos energiatakarékos és környezetbarát megoldás került beépítésre, mint például a levegő minőségét a mindenkori igény alapján szabályozó rendszerek (légmennyiség és frisslevegő, valamint hő-visszanyerő berendezések), a napkollektor, amely a használati meleg víz előállítására szolgál, vagy a korszerű világítás-technika, továbbá a kereskedelmi hűtés során alkalmazott megoldások, mint például a fagyasztóbútorok lefedése üvegtetővel.

A vásárlók olyan kézzelfogható környezetbarát megoldásokkal találkozhatnak itt, mint a száz százalékban lebomló, eldobható bevásárlótáska, a visszaváltható ún. "örökzöld" táska, illetve a hosszantartó bevásárlótáskák kínálata. Az új áruházban a hagyományos bevásárlószatyrokat 5 Ft-ért lehet megvásárolni, ennek célja a környezet megóvása attól a hulladékterheléstől, melyet a bevásárlószatyrok jelentenek.

Az új áruház több mint 107 embernek ad közvetlenül munkát, a Tesco Üzletsoron található kisboltok és szolgáltató egységek alkalmazottai pedig tovább növelik ezt a számot. A nyitással egy időben a használtruha-üzlet, a gyógyszertár és a pénzváltó is átadásra kerül. Hamarosan a virágbolt és a dohányáru-hírlap-lottózó üzlet is megnyitja kapuit.

"Fontos számunkra, hogy minden egyes új áruházunk megnyitása révén hozzájárulhatunk a környék munkahelyteremtéséhez, ugyanakkor pedig a vásárlóink kényelmét szem előtt tartva, a lakóhelyükhöz minél közelebb tudjuk kiszolgálni őket. Reméljük, hogy a sárbogárdiak elégedettségét is elnyerjük a gazdag áruválasztékkal, a kedvező árakkal és a megszokott minőséggel",ismertette a cég céljait Hackl Mónika, a Tesco kommunikációs vezetője.

Két Tesco Express áruházat is nyitottak pénteken a fővárosban: III. kerületben a Madzsar u. 9-11. és a XIX. kerületben az Ady Endre út 42-44. szám alatt. Az új formátumú boltok a hipermarketekkel ellentétben jóval kisebb üzlettérrel, ám válogatott árukínálattal és a megszokott minőségű és árú termékekkel várják a vásárlókat. A Tesco kedvelt saját márkás termékei, mint a Tesco Gazdaságos és Színes, valamint a Light Choices és Családi márkák névre keresztelt termékek is elérhetők az új üzletekben.

    Július 24-én, pénteken nyitotta meg legújabb Express üzleteit Budapesten a Tesco. Az új formátumú üzletek a fővárosiak számára igyekeznek megfelelő alternatívát kínálni, az által, hogy a vásárlók lakóhelyéhez minél közelebb – akár a belső kerületekben – kerülnek kialakításra. Az áruházlánc célja ezzel, hogy a vásárlói számára minél komfortosabb, és egyúttal még személyesebb bevásárlás-élményt nyújtson. Mindezek mellett természetesen megőrzik az áruházlánc hipermarketjeiben már megszokott kedvező árakat és minőséget. A kisebb alapterületre való tekintettel a Tesco szelektált árukészletet állított össze, hozzávetőlegesen háromezer árucikk közül válogathat kedvére a vásárló. Mindkét üzlet 6.30-tól 22 óráig tart nyitva. Mától nyitási, valamint hétről-hétre változó akciókkal várja a betérőket. Természetesen a márkás termékekkel közel azonos színvonalat nyújtó, de jóval kedvezőbb árú saját márkás termékekeit is felvonultatják az Express-ek legújabb tagjai.

"Az év második felében újabb tagokkal bővül majd a budapesti Tesco Express-hálózat, melyek révén a kerületek infrastrukturális fejlesztésein túl igyekszünk hozzájárulni a munkahelyteremtéshez is. Célunk, hogy a helyi lakosok és az áruházlánc termékeit kedvelő vásárlóink számára minél kényelmesebb bevásárlás lehetőségét teremtsük meg", mondta el Hackl Mónika, a Tesco kommunikációs vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük