2022.05.29.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

The Carbonfools a Belvárosi Fesztiválon

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/80645"><img class="image image-preview" src="/files/images/carbon.preview.jpg" border="0" width="474" height="177" /></a></span>Az idén is megrendezésre kerülő Belvárosi Fesztivál egyik elmaradhatatlan fellépője a The Carbonfools. 2014. június 1-én, a Szabadság téren csapnak majd a húrok közé, hogy egy jól megszokott igazi „szénhülyés" estével örvendeztessék meg a közönségüket, ezzel is megkezdve az idei fesztiválszezont.</p> <p> 

Az idén is megrendezésre kerülő Belvárosi Fesztivál egyik elmaradhatatlan fellépője a The Carbonfools. 2014. június 1-én, a Szabadság téren csapnak majd a húrok közé, hogy egy jól megszokott igazi „szénhülyés" estével örvendeztessék meg a közönségüket, ezzel is megkezdve az idei fesztiválszezont.

 

Az idén is megrendezésre kerülő Belvárosi Fesztivál egyik elmaradhatatlan fellépője a The Carbonfools. 2014. június 1-én, a Szabadság téren csapnak majd a húrok közé, hogy egy jól megszokott igazi „szénhülyés" estével örvendeztessék meg a közönségüket, ezzel is megkezdve az idei fesztiválszezont.

 

Azoknak, akik aktívan hallgatják a rádiókat, vagy koncertekre és fesztiválokra járnak, nem kell különösebben bemutatni a The Carbonfools-t. A 2000-ben, Dj Titusz és Tóth Szabolcs által alapított csapat karrierje a kezdetek óta töretlen. Az első lemezüket 2004-ben „Poisoned Gulash" címen jelentették meg és ekkor már körvonalazódott az electroba ültetett pop-rock hangzás, amely azóta is jellemző a zenekarra. Hozzájuk 2006-ban csatlakozott Fehér Balázs és a vele felvett, majd 2008-ban kiadott második albummal, amely „Carbon Heart" címen látott napvilágot. Ekkor egy csapásra beléjük szeretett az egész ország és váltak minden fesztivál alapelemévé.

 

A slágerlisták és a közönség meghódítása után már csak Európa maradt.

2011-ben a Dreadzone zenekarral közösen léptek fel Angliában, illetve azon a nyáron Szerbia két nagy fesztiválján, az Exiten és a Trenchtownon is játszhattak.

2012-ben jelentkeztek legutóbb „Clublights" című albummal, amely a sikerszéria méltó folytatása lett.

Természetesen a zenekar azóta sem tétlenkedik! A nyáron folyamán hallható lesz a The Carbonfools új dala, amely a 2014 végére tervezett lemezük előfutárának szánnak.

 

Ha valaki élőben hallgatná a zenekart, akkor jó alkalom lehet 2014. június 1-én a Belvárosi Fesztivál, ahol az együttes a Szabadság téren lép fel 18:40-kor!

A buli INGYENES. Kihagyni kár lenne!

 

Belvárosi Fesztivál 2014. program:

 

Május 31. Szombat

– 10.00 – Szalóki Ági koncert

– 11.00 – Paprika Jancsi Bábszínház

   Egész délelőtt gyerekprogramok: Csilingelő zenei foglalkoztató, csúzlizda, kosaras

   körhinta, arc- és henna festés, kézműves foglalkozások…

– 14.00 – Belváros testvérvárosainak műsora

– 17.00 – Run Over Dogs

– 18.40 – Óriás

– 20.30 – Irie Maffia

 

Június 1. Vasárnap

– 12.00 – Belváros nemzetiségi önkormányzatainak műsora

– 18.40 – The Carbonfools

– 20.30 – Kiscsillag

 

Belvárosi Fesztivál

Budapest, Szabadság tér

 

https://www.facebook.com/events/1497842673770989/

http://www.carbonfools.com/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.