2022.október.07. péntek.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Több mint 30 ezer használt mobilt gyűjtött be a Vodafone

2 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/2643"><img class="image thumbnail" src="/files/images/vodafone.thumbnail.jpg" border="0" alt="Vodafone" title="Vodafone" width="100" height="66" /></a></span>  <p><em>Több mint 30.000 használt mobilkészüléket adtak le országszerte a Vodafone idén augusztusban indított „Hozd vissza a régi mobilod" akciója keretében.  </em></p><p><em>

vodafone 

Több mint 30.000 használt mobilkészüléket adtak le országszerte a Vodafone idén augusztusban indított „Hozd vissza a régi mobilod" akciója keretében. 

vodafone 

Több mint 30.000 használt mobilkészüléket adtak le országszerte a Vodafone idén augusztusban indított „Hozd vissza a régi mobilod" akciója keretében. 

A Vodafone használt mobilkészülékeket gyűjtő kampányának sikereit bizonyítja, hogy mostanra már több mint 30 ezer használt készüléket adtak le az akcióban részt vevők. A felhívásra eddig Budapesten és az ország keleti megyéiben jelentkeztek a legtöbben, velük együtt így már csaknem 4 tonna elektronikai hulladékot sikerült környezetbarát módon begyűjteni.

A használt mobilkészülékek olyan anyagokat tartalmazhatnak, melyek hulladékká válva és nem megfelelően kezelve károsíthatják a környezetet. A Vodafone ezért ezeket a készülékeket a megfelelő módon újrahasznosítja vagy megsemmisíti, így az akcióban résztvevők jelentősen hozzájárulnak környezetünk megóvásához.

„Vállalatunknál és üzleteinkben kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a környezetünket fenyegető veszélyt minimalizáljuk. A Vodafone Magyarország 2004-től gyűjti és hasznosítja újra a használt mobilkészülékeket. Mára minden boltunkban leadhatók ezek a készülékek és az akkumulátorok. Célunk, hogy ügyfeleink figyelmét is felhívjuk a megfelelő hulladékkezelés fontosságára." – hangsúlyozta Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

A Vodafone „Hozd vissza a régi mobilod" akciójában az új készülékek árából bruttó 5000 forintos engedményt kaphat az az új, előre fizető, egyéni előfizetői szerződést megkötő ügyfél, aki leadja használt készülékét.  A Vodafone ajánlata 2007. november 13-ig tart.

http://www.vodafone.hu/felelosseg/mobilk_ujrahaszn.html

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.