2022.05.25.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Több százan ünnepelték a hot! születésnapját

2 min read
<!--[if !mso]> <style> v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} </style> <![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/53083"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image7_52.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="59" /></a></span>Csütörtök éjjel felpezsdült a hangulat a Hilton Budapest Hotel Dominikánus udvarán: több száz vendég érkezett, hogy egy fergeteges partin ünnepelje meg a hot! magazin 5. évfordulóját.</p> <p> 

Csütörtök éjjel felpezsdült a hangulat a Hilton Budapest Hotel Dominikánus udvarán: több száz vendég érkezett, hogy egy fergeteges partin ünnepelje meg a hot! magazin 5. évfordulóját.

 

Csütörtök éjjel felpezsdült a hangulat a Hilton Budapest Hotel Dominikánus udvarán: több száz vendég érkezett, hogy egy fergeteges partin ünnepelje meg a hot! magazin 5. évfordulóját.

 

A sztármagazin augusztus 11-i rendezvényén a tűz kapta a főszerepet. Lángoló fogások és tüzes italok fogadták a csaknem ötszáz vendéget, köztük a Ringier Kiadó és a hot! üzleti partnereit, munkatársait és a legismertebb magyar hírességeket.

A programot Horváth Éva köszöntője nyitotta meg, majd Illés Csaba, a hot! főszerkesztője mondta el ünnepi beszédét, amelyben az elmúlt 5 év tapasztalatait így összegezte: „Fontos, hogy mind az olvasóink, mind a hirdetőink számára olyan lapot készítsünk, ami izgalmas, sikeres. Az elmúlt 5 évben a hot! hasábjain közel 3000 hirdetés jelent meg mintegy 2000 oldalon, ami azt jelzi, hogy partnereink  számára is hatékony lapot tudunk írni. Hetente több, mint 300 000 olvasónk van, akik szerint a hot! a legfiatalosabb sztármagazin, amit jó kézbe venni. Számunkra az a legfontosabb, hogy megőrizzük ezt a jó véleményt olvasóink és partnereink részéről, miközben újdonságokkal és meglepetésekkel a következő öt évben is színvonalas szórakozást nyújtunk és örömöt szerzünk nekik."

A köszöntőket fergeteges Tűztánc show követte, majd a hajnalig tartó buli, melynek folyamán számos további program várta a résztvevőket többek között asztrológus és numerológus tanácsadás, póker, Kinect és tombolasorsolás.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.