2023.február.05. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Tovább erősít Németországban a BalaBit

2 perc olvasás
<p> <span class="inline inline-left"><a href="/node/42484"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/balabit_0.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.balabit.hu" title="www.balabit.hu" width="100" height="41" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.balabit.hu/">www.balabit.hu</a> </strong></span></span>A Balabit bejelentette, hogy disztribútori megállapodást kötött a speciális hálózatbiztonsági megoldások vezető forgalmazójával a TLK Distributions GmbH-val. </p><p>

 www.balabit.huwww.balabit.hu A Balabit bejelentette, hogy disztribútori megállapodást kötött a speciális hálózatbiztonsági megoldások vezető forgalmazójával a TLK Distributions GmbH-val.

 www.balabit.huwww.balabit.hu A Balabit bejelentette, hogy disztribútori megállapodást kötött a speciális hálózatbiztonsági megoldások vezető forgalmazójával a TLK Distributions GmbH-val.

A BalaBit 2003-ban az első viszonteladói szerződésének megkötése után kezdte meg termékei forgalmazását a német piacon, majd 2005-ben saját irodát nyitott Münchenben. Mára a DACH régióban – Ausztriát és Svájcot is ideértve – több mint tizenöt viszonteladó portfóliójában szerepelnek a magyar fejlesztő cég termékei és a német anyanyelvű területről származik a BalaBit bevételeinek húsz százaléka.

Az új disztribútori szerződés lehetőséget biztosít a cég partneri hálózatának, és ezzel együtt az ügyfélbázisának tovább bővítésére. A megállapodás értelmében a TLK vált a BalaBit termékek kizárólagos német forgalmazójává, a jövőben ők felelnek a viszonteladó partnerek kiszolgálásáért és a marketing-kommunikációs tevékenység koordinálásáért.

A 27 évvel ezelőtt alapított TLK Németország meghatározó IT biztonságtechnikai disztribútora, mely prémium megoldásairól, egyedülálló szolgáltatásairól és széleskörű viszonteladói hálózatáról vált ismertté a piacon. Érdeklődésüket a UNIX/Linux világ kvázi szabvánnyá vált naplózó megoldásának – syslog-ng – kereskedelmi verziói, valamint az unikumnak számító Shell Control Box termék keltette fel, mely a teljes szerveradminisztrációs tevékenység ellenőrzését és auditálását teszi lehetővé.

„A TLK kivételesen nagy tapasztalattal és háttérrel rendelkezik a német piacon, ami komoly lehetőséget jelent számunkra. Ez a partnerkapcsolat új ajtókat nyithat meg előttünk, ugyanakkor a TLK is sokat profitálhat a hiánypótló megoldásainkból." – mondta Dietmar Wilde a BalaBit németországi sales menedzsere.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.