www.balabit.huwww.balabit.hu A Balabit bejelentette, hogy disztribútori megállapodást kötött a speciális hálózatbiztonsági megoldások vezető forgalmazójával a TLK Distributions GmbH-val.

 www.balabit.huwww.balabit.hu A Balabit bejelentette, hogy disztribútori megállapodást kötött a speciális hálózatbiztonsági megoldások vezető forgalmazójával a TLK Distributions GmbH-val.

A BalaBit 2003-ban az első viszonteladói szerződésének megkötése után kezdte meg termékei forgalmazását a német piacon, majd 2005-ben saját irodát nyitott Münchenben. Mára a DACH régióban – Ausztriát és Svájcot is ideértve – több mint tizenöt viszonteladó portfóliójában szerepelnek a magyar fejlesztő cég termékei és a német anyanyelvű területről származik a BalaBit bevételeinek húsz százaléka.

Az új disztribútori szerződés lehetőséget biztosít a cég partneri hálózatának, és ezzel együtt az ügyfélbázisának tovább bővítésére. A megállapodás értelmében a TLK vált a BalaBit termékek kizárólagos német forgalmazójává, a jövőben ők felelnek a viszonteladó partnerek kiszolgálásáért és a marketing-kommunikációs tevékenység koordinálásáért.

A 27 évvel ezelőtt alapított TLK Németország meghatározó IT biztonságtechnikai disztribútora, mely prémium megoldásairól, egyedülálló szolgáltatásairól és széleskörű viszonteladói hálózatáról vált ismertté a piacon. Érdeklődésüket a UNIX/Linux világ kvázi szabvánnyá vált naplózó megoldásának – syslog-ng – kereskedelmi verziói, valamint az unikumnak számító Shell Control Box termék keltette fel, mely a teljes szerveradminisztrációs tevékenység ellenőrzését és auditálását teszi lehetővé.

„A TLK kivételesen nagy tapasztalattal és háttérrel rendelkezik a német piacon, ami komoly lehetőséget jelent számunkra. Ez a partnerkapcsolat új ajtókat nyithat meg előttünk, ugyanakkor a TLK is sokat profitálhat a hiánypótló megoldásainkból." – mondta Dietmar Wilde a BalaBit németországi sales menedzsere.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük