2010. augusztus 18-án megnyitja kapuit Hódmezővásárhely belvárosában az 1,4 milliárdos beruházás keretében létesült Best Western Hotel Ginkgo Sas****.

2010. augusztus 18-án megnyitja kapuit Hódmezővásárhely belvárosában az 1,4 milliárdos beruházás keretében létesült Best Western Hotel Ginkgo Sas****.

A 90 férőhelyes, XXI. századi szálloda ünnepélyes megnyitóján részt vesz dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter, dr. Lázár János polgármester, országgyűlési képviselő, frakcióvezető, dr. Homolya Róbert a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség végrehajtási elnökhelyettese, dr. Kiss Imre a Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, valamint Christian Hofer, a Best Western Central Europe vezérigazgatója. 

 

   
    Hódmezővásárhely belvárosában az elmúlt század elején, eklektikus stílusban épült Fekete Sas Rendezvényház mellett megnyitja kapuit az 1,4 milliárdos, magánberuházás keretében létesült, négycsillagos Best Western Hotel Ginkgo Sas****. A 90 szobás, XXI. századi szálloda konferencia termekkel, lobby bárral, fitness részlegével, mélygarázzsal és büféreggelivel várja vendégeit.

A vendégek kényelmét szolgálják a lakosztályok, a konyhával felszerelt apartmanok, valamint rendelkezésre állnak mozgássérültek részére kialakított szobák is minden szinten. A szálloda akadálymentesített és nem-dohányzó. A hangulatos, kényelmes, klimatizált, széffel, minibárral, teakészítési lehetőséggel, telefonnal, ingyenes ADSL internettel, LCD TV-vel és hajszárítóval felszerelt szobák egész évben kellemes kikapcsolódást biztosítanak a dolgozni vagy pihenni vágyók számára. A rendezvényhelyszínt keresők igényeinek kielégítésére egy 30 fős és egy két részre osztható 120 fős, modern technikai eszközökkel felszerelt konferenciaterem áll rendelkezésre.

    A létesítmény működésében környezetkímélő megoldások kerültek előtérbe: a szálló fűtése és a melegvízellátás termálenergiák segítségével valósul meg. A Ginkgo-Sas belső kialakításában az intézmény vásárhelyisége és a hotel utvarán álló Ginkgo biloba fa jelenik meg.

 Az épület különböző szintjeit Hódmezővásárhelyhez kötődő hírességekről nevezték el: a földszintről felfelé haladva Tornyai János, József Attila, Plohn József, Németh László és Bessenyei Ferenc nevét viselik az emeletek.

 A három konferenciaterem esetében a Rotary Club tevékenységére, Kiss Lajos és Ilosfalvy Róbert életművére elmlékeztek az építtetők. Az épületben az ajtókon, szőnyegeken, képeken gyakran visszaköszön a szálloda egyik névadója, a létesítmény udvarán álló, mintegy 100 esztendős Ginkgo biloba fa egyedi levele is.

http://www.hotelginkgosas.hu/magunk.htm

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük