Csütörtökön 2016. november 24.-én folytatódik a Persányi Miklós által életre hívott Liget Park Fórum. Ezúttal a Városliget közlekedési ügyei, a levegőtisztaság és a zajvédelem lesz a téma.

 

Csütörtökön 2016. november 24.-én folytatódik a Persányi Miklós által életre hívott Liget Park Fórum. Ezúttal a Városliget közlekedési ügyei, a levegőtisztaság és a zajvédelem lesz a téma.

 

Tovább folytatódik a Liget Park Fórum. Az egyeztetés, amelyet prof. dr. Persányi Miklós, a Liget Budapest projekt részét képező kert- és tájépítészeti feladatok miniszteri biztosa hívott életre, szeptember hónapban kezdődött. Az első fórumon a Városliget parkrészeinek megújítására kiírt tájépítészeti pályázat nyertes koncepciójának bemutatása, valamint a meghívott szervezetek ezzel kapcsolatos javaslatainak megismerése volt a cél. A hozzászólások alapján októberben már tematikus egyeztetésre került sor, amely a Liget növényzetével és vízfelületeivel foglalkozott.

A soron következő, november 24-én, csütörtökön megrendezésre kerülő fórumon a Városliget közlekedési ügyeiről, a levegőtisztaság, illetve a zajvédelem kérdésköréről lesz szó. Az érintett szervezeteknek már meg is küldték az eseményre szóló meghívót.

A Liget Park Fórum célja, hogy a Városliget parkrészeinek megújításban figyelembe vehessék a Liget használatában érintett, vagy azzal kapcsolatos szakértelemmel, feladattal, érdeklődéssel bíró érdekvédelmi, gazdasági és civil szervezetek, intézmények, szakmai közösségek véleményét és javaslatait. A fórumokon elhangzott előadások és hozzászólások anyaga, illetve a Városliget megújításának kert- és tájépítészeti feladataival kapcsolatos egyéb információk a miniszteri biztos honlapján ( www.varosligetpark.hu ) bárki számára hozzáférhetőek.

Technikai információ a Liget Park Fórumról

A Liget Park Fórum soron következő rendezvénye november 24-én, csütörtökön, 15 órai kezdettel kerül megtartásra. A fórum helyszíne a VDSZ székházának (Budapest, VI. ker. Benczúr u. 45.) nagyterme lesz. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük