2022.05.24.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Travel & Surf – mától indul a T-Mobile kedvezményes adatroaming ajánlata

3 min read
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/31411"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/t-mobile_0.thumbnail.gif" border="0" alt="www.t-mobile.hu" title="www.t-mobile.hu" width="100" height="80" /></a></span>Korábbi bejelentése nyomán a T-Mobile 2011-07-01-én bevezette a Travel & Surf névre keresztelt új, kedvező fix díjas roaming adatdíjcsomagjait.

www.t-mobile.huKorábbi bejelentése nyomán a T-Mobile 2011-07-01-én bevezette a Travel & Surf névre keresztelt új, kedvező fix díjas roaming adatdíjcsomagjait.

www.t-mobile.huKorábbi bejelentése nyomán a T-Mobile 2011-07-01-én bevezette a Travel & Surf névre keresztelt új, kedvező fix díjas roaming adatdíjcsomagjait.

Az új napi és heti roaming adatdíjcsomagok 29 országban – az EU 26 államában valamint Norvégiában, Liechtensteinben és Izlandon, az adott ország területén működő minden, a Magyar Telekommal szerződött partnerhálózaton – teszik lehetővé a költségkímélő mobilinternetezést.

A roaming díjcsomagot igénylők több konstrukció közül választhatnak. A napi, 24 órás internetelérést biztosító Travel  & Surf S díjcsomag mindössze 690 FT-ért 10MB roaming adatforgalmat tesz lehetővé, míg a szintén napi Travel & Surf M díjcsomag 1990 Ft-ért 50 MB-ot kínál. Mindkét díjcsomag, az S és az M-is, havidíjas előfizetéses és Domino kártyás ügyfelek számára is elérhető lesz. Azoknak, akik nem csak alkalomadtán, hanem nap mint nap szeretnének levelezni és a neten szörfölni, a heti  250 MB-os, Travel & Surf L díjcsomagot ajánlják 10590 Ft-ért. Ez utóbbit kizárólag havidíjas előfizetéssel rendelkező ügyfelek vehetik igénybe.

A Travel & Surf díjcsomagok előnye, hogy nincs túlforgalmazási díj, a Travel & Surf S és Travel & Surf M napi díjcsomagok esetén a benne foglalt adatmennyiség elérésekor az adatforgalmazás leállításra kerül. A Travel & Surf L roaming díjcsomagban a garantált le- és feltöltési sebességgel igénybe vehető adatforgalom túllépése esetén a letöltési/feltöltési sebesség értéke legfeljebb 32 kbit/s az egy hetes érvényességi idő végéig. A böngészésbe belefeledkező, vagy a háttérben óvatlanul frissítéseket elindító felhasználót idejében értesíti a szolgáltató, hogy elérte a rendelkezésére álló keret végét, és felkínálja a következő napi, vagy heti keret megvásárlásának lehetőségét.

A  2011. július 1-jétől érvényes, minden Deutsche Telekom  leányvállalatnál egységesen Travel & Surf néven futó új tarifákkal a cég széles körben kívánja előmozdítani az okostelefonok és a számítógépes mobilinternet használatát a vakációjukat az EU országaiban, Norvégiában, Liechtensteinben vagy Izlandon töltő turisták körében. A Travel & Surf roaming adatdíjcsomagok internetezésre, e-mailezésre vagy WAP-ozásra használhatóak fel. Magyarország területén a Travel & Surf roaming adatdíjcsomagok nem használhatóak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.