2022.05.26.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Tündéri Karácsony a Nickelodeonnal

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/97605"><img class="image image-preview" src="/files/images/tündéri.preview.jpg" border="0" width="487" height="601" /></a></span>Animációs és élőszereplős sikersorozatok a csatorna ünnepi műsorán. Ajándékbontás előtt, után és közben is szórakoztató műsorokat találnak a gyerekek a Nickelodeonon.</p> <p> 

Animációs és élőszereplős sikersorozatok a csatorna ünnepi műsorán. Ajándékbontás előtt, után és közben is szórakoztató műsorokat találnak a gyerekek a Nickelodeonon.

 

Animációs és élőszereplős sikersorozatok a csatorna ünnepi műsorán. Ajándékbontás előtt, után és közben is szórakoztató műsorokat találnak a gyerekek a Nickelodeonon.

 

Maratoni epizódokkal érkeznek a kicsik és nagyobbak kedvenc animációs és élőszereplős sorozatai, többek között a Big Time Rush, a Fiúkkal az élet, A Madagaszkár pingvinjei és a SpongyaBob Kockanadrág. A sorozatok mellett látható lesz egy egészestés film is: december 26-án jön az Egy tündéri karácsony.

 

Karácsonykor ünneplőbe öltözik a Nickelodeon műsorkínálata is, a gyerekek kedvenc csatornája a fadíszítéstől kezdve az ünnepi ebéden át az ajándékbontásig minden alkalomhoz kitűnő programokat kínál. December 26-án pedig Egy tündéri karácsony részesei lehetnek azok, akik hazánk legnézettebb gyerekcsatornájára kapcsolnak.

 

A Tündéri keresztszülőkből jól ismert Timmy Turner minden vágya, hogy kívánságokat teljesíthessen, legyen szó kincsekről, édességekről, vagy kalandokkal teli életről. Amikor a Télapónak elromlik az ajándékkészítő gépe, Timmy-nek kell megmentenie a Karácsonyt, ezért meglátogatja a zsémbes Főmanót, hogy levetesse magát a rossz gyerekek listájáról és ajándékot szerezzen mindenkinek. Hogy sikerül-e a küldetés, kiderül Karácsony másnapján a Nickelodeonon.

 

Addig sem fognak azonban unatkozni a gyerekek, hiszen már csütörtökön is különleges ünnepi epizódokkal érkezik a Big Time Rush, a Fiúkkal az élet, a V, mint Viktória és az iCarly, majd Nicky, Ricky, Dicky és Dawn valamint A Thunderman család tagjai keverednek karácsonyi kalandokba. Szombaton ismét az animációs sorozatok kerülnek főszerepbe, kiderül többek között, hogyan ünnepel SpongyaBob és milyen A Madagaszkár pingvinjeinek Karácsonya, majd újra az élőszereplős sorozatok hódítják vissza a tévéképernyőt.

 

Élőszereplős és animációs sorozatok maratonok és különleges ünnepi epizódok december 24-én, 25-én és 26-án.

Egy tündéri Karácsony december 26-án 11:20-tól csak a Nickelodeonon!

 

http://www.nickelodeon.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.