2022.01.18.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Túrakommandó és Jersey Shore

5 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/65379"><img class="image image-_original" src="/files/images/Tu%20(2).jpg" border="0" width="183" height="204" /></a></span>Az időjósok előrejelzése szerint 2012. október 20-21-én nagyszerű idő lesz, kirándulást ajánlanak. Akik viszont nem szeretnek a szabadban bóklászni, azoknak két TV előtti ülős, de mozgalmas műsort ajánlanék: szamárpóló a Túrakommandóval és Jersey Shore utolsó évad. Jó szórakozást.</p> <p> 

Az időjósok előrejelzése szerint 2012. október 20-21-én nagyszerű idő lesz, kirándulást ajánlanak. Akik viszont nem szeretnek a szabadban bóklászni, azoknak két TV előtti ülős, de mozgalmas műsort ajánlanék: szamárpóló a Túrakommandóval és Jersey Shore utolsó évad. Jó szórakozást.

 

Az időjósok előrejelzése szerint 2012. október 20-21-én nagyszerű idő lesz, kirándulást ajánlanak. Akik viszont nem szeretnek a szabadban bóklászni, azoknak két TV előtti ülős, de mozgalmas műsort ajánlanék: szamárpóló a Túrakommandóval és Jersey Shore utolsó évad. Jó szórakozást.

 

A Story 4 csatornán futó Túrakommandó című műsor csapata ezen a héten Kecskemét városát és annak környékét látogatta meg. Megismerkedtek a szauna mester szakmával,  megnézték az ország legnagyobb hangszergyűjteményét, megízlelték a „hírös" kecskeméti barackpálinkát, és még arra is jutott idő, hogy Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes sportolót kihívják egy nem mindennapi szamárpóló mérkőzésre. Ungvári Miklós Szamárpólóban is diadalmaskodott!

Azt mondják, hogy ha egyszer valaki Kecskeméten jár, szinte kihagyhatatlan a programból, hogy meglátogasson egy környéki lovas tanyát. Nos, nem véletlen tehát, hogy a Túrakommandó csapata Lajosmizsére szervezte sztárprogramját. Sokat nem is gondolkoztak azon, ki is legyen az  akit egy nem mindennapi mérkőzésre hívnak ki. Választásuk, a ceglédi Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes és háromszoros Európa-bajnok magyar cselgáncsozóra esett, aki nem mellesleg megnyerte az idei jubileumi Nemzeti Vágta jótékonysági sztárfutamát.

 

„Nagyon örültem amikor Magony Szilvi felhívott, hogy legközelebbi úti céljuk Kecskemét és környéke lesz, hiszen jómagam is nagyon kötődöm a régióhoz, így szívesen is népszerűsítem az itteni lehetőségeket. Említették, hogy persze nem baj, hogyha lovas szerelést is viszek, de most valami helyi különlegességgel várnak. Őszintén a szamárpóló engem is meglepett. Persze a szabályok ugyanazok mint a lovaspólóban, egy-egy ütővel a labdát kell minél többször az ellenfél kapujába juttatni. Én Manyával (Kosztyu Marianna) alkottam egy csapatot, így sikerült könnyű győzelmet aratnunk a Magony testvéreken." – mondta mosolyogva Miklós. 

Ugyan a szamárpólóban veszítettünk, de Miklós javaslatára utána még kipróbáltuk a lovaglást is. Mondjuk úgy, hogy egész jól ment. Legalábbis egy biztos, ha választanom kellene, hogy Mikit lovaglásban vagy cselgáncsban hívom ki, azt hiszem inkább a lovaglást választanám – mondta nevetve Magony Péter (Petya).

 

Ungvári Miklós a műsor felvétele óta, ezüstérmes lett Abu-Dzabiban, ugyanis a Tatabánya SC-Ippon Judo kiválósága a Grand Prix-viadalon a 73 kilogrammosok között a dobogó második fokára állhatott fel. 

A Túrakommandó következő Kecskeméti adását megtekinthetik 2012. október 20-án szombaton 15.05-től a Story 4 csatornán.

A műsor promója már az alábbi linken elérhető: 

http://www.youtube.com/watch?v=R-Q13MeiIIo&feature=youtu.be

http://www.story4.hu/

 

Utolsó évadába kezd a Jersey Shore. Október 21-én debütál a suttyóreality hatodik szezonja. Utolsó évadához érkezett minden idők legmegosztóbb realityje.

A Jersey Shore nem teljesen komplett főszereplői végigbulizták az elmúlt hat év összes nyarát, október 21-én, vasárnap este 22:55-től pedig az utolsó szétesésüket is bemutatja az MTV Hungary. Az utolsó adag Jersey Shore-t kezdi vetíteni október 21-én, vasárnap este 22:55-től az MTV Hungary. A nyolc olasz-amerikai fiatal kritikátlan bulizásait bemutató suttyóreality történelmet írt pályafutásának hat éve alatt. A szereplők világszerte ismert sztárok lettek a sorozatnak köszönhetően, bulizásaik során több városból kitiltották őket, az Amerikában méltán népszerűtlen, demagóg elveket valló Aggódó Szülők Tanácsának tagjait pedig többször agyvérzés-közeli állapotba hozták. A ház, ahol laknak a guidók és guidák, mára egyfajta zarándokhellyé vált: a fist-pump, a barnítás és a megdöbbentő pillanatok otthonát fiatalok ezrei látogatják meg nyaranta. Az utolsó évad méltó lezárása lesz a televíziózás egy megkerülhetetlen szakaszának, így nem lesz hiány drámában és meglepő fordulatokban sem: Deena a pasiját hiányolja, Snooki sokkolja a társaságot terhességével, Helyzet Mike a rehab után próbál ellenállni a drogok hívásának, sőt, a Jersey Shore történetének legdurvább veszekedésének is tanúi lehetünk, mielőtt végleg elbúcsúzik a sorozat.

Aggodalomra persze semmi ok: a Jersey Shore ugyan elbúcsúzik a hatodik évaddal, a szereplők azonban nem távoznak a képernyőkről. Az MTV ugyanis két spinoffot is forgat a csatorna történetének legsikeresebb sorozatához, aminek előző öt évada folyamatosan első helyet ért el a 12-34 év közötti célcsoportnál: a Pauly D DJ-karrierjének kiépítését bemutató Pauly D Project mellett a nemrég gyermeket szült Snooki és legjobb barátnője, JWoww, közösen teszik próbára a legkülönbözőbb emberek idegeit a környezetükben. Emellett pedig készült brit verzió is Geordie Shore címmel, sőt, előkészületben van a spanyol kiadás is, ami a Gandia Shore nevet kapta.

Jersey Shore 6. évad

2012. október 21-én 22:55

MTV Hungary

http://www.mtv.co.hu/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük