2024.július.14. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Uj Androidos okostelefon az európai piacon: HTC Gratia

2 perc olvasás
  <p><strong><span class="inline inline-left"><a href="/node/44607"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Gratia%20Pearl%20White.thumbnail.jpg" border="0" alt="HTC Gratia" title="HTC Gratia" width="100" height="67" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>HTC Gratia</strong></span></span> </strong>A HTC Corporation bejelentette a HTC Gratia európai megjelenését, amely elegáns, letisztult darabját képezi a vállalat Android alapú készülékkínálatának.

 

htc gratiaHTC Gratia A HTC Corporation bejelentette a HTC Gratia európai megjelenését, amely elegáns, letisztult darabját képezi a vállalat Android alapú készülékkínálatának.

 

htc gratiaHTC Gratia A HTC Corporation bejelentette a HTC Gratia európai megjelenését, amely elegáns, letisztult darabját képezi a vállalat Android alapú készülékkínálatának.

"Olyan felhasználói élményt szeretnénk nyújtani az embereknek, ami egyrészt választási lehetőségek egész sorozatát nyújtja,  másrészt tapasztalatok különleges keveréke. A személyre szabhatóságot és kis, kompakt méretet  gyönyörű külsővel ötvöztük, hogy egyedi élményt nyújthassunk vásárlóinknak." – mondta Florian Seiche, az EMEA régió elnöke.

Észrevétlen illesztésekkel, stílusos és kompakt megjelenéssel a HTC Gratia könnyed, elegáns külseje az Android 2.2-es operációs rendszerét rejti.  3.2 colos kapacitív érintőkijelzője 320×480 pixeles felbontásban tárja a felhasználók elé a HTC Sense-et.

Az új HTC Gratia HTC Sense technológiája továbbra is arra összpontosít, hogy segítsen javítani a felhasználó és a számára legfontosabb emberek közti kapcsolatot. Ennek a kiindulópontja a HTC Friend Stream nevű új HTC alkalmazás, amely egyetlen, folyamatosan frissített felületen egyesíti a felhasználó ismerőseivel folytatott kommunikációját, beleértve a Facebookot, a Twittert és a Flickrt is. Ezzel az egyszerű alkalmazással soha nem látott könnyedséggel követhetjük nyomon, hogy barátaink épp mit csinálnak, illetve hogy milyen képeket vagy linkeket osztanak meg egymás között.

Elérhetőség

A HTC Gratia várhatóan 2010 novemberétől érkezik a magyar piacra.

A HTC hivatalos magyarországi disztribútorai a CHS, a Motoker, a Rightphone és a Speedshop.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.