HTC GratiaHTC Gratia A HTC Corporation bejelentette a HTC Gratia európai megjelenését, amely elegáns, letisztult darabját képezi a vállalat Android alapú készülékkínálatának.

 

HTC GratiaHTC Gratia A HTC Corporation bejelentette a HTC Gratia európai megjelenését, amely elegáns, letisztult darabját képezi a vállalat Android alapú készülékkínálatának.

"Olyan felhasználói élményt szeretnénk nyújtani az embereknek, ami egyrészt választási lehetőségek egész sorozatát nyújtja,  másrészt tapasztalatok különleges keveréke. A személyre szabhatóságot és kis, kompakt méretet  gyönyörű külsővel ötvöztük, hogy egyedi élményt nyújthassunk vásárlóinknak." – mondta Florian Seiche, az EMEA régió elnöke.

Észrevétlen illesztésekkel, stílusos és kompakt megjelenéssel a HTC Gratia könnyed, elegáns külseje az Android 2.2-es operációs rendszerét rejti.  3.2 colos kapacitív érintőkijelzője 320×480 pixeles felbontásban tárja a felhasználók elé a HTC Sense-et.

Az új HTC Gratia HTC Sense technológiája továbbra is arra összpontosít, hogy segítsen javítani a felhasználó és a számára legfontosabb emberek közti kapcsolatot. Ennek a kiindulópontja a HTC Friend Stream nevű új HTC alkalmazás, amely egyetlen, folyamatosan frissített felületen egyesíti a felhasználó ismerőseivel folytatott kommunikációját, beleértve a Facebookot, a Twittert és a Flickrt is. Ezzel az egyszerű alkalmazással soha nem látott könnyedséggel követhetjük nyomon, hogy barátaink épp mit csinálnak, illetve hogy milyen képeket vagy linkeket osztanak meg egymás között.

Elérhetőség

A HTC Gratia várhatóan 2010 novemberétől érkezik a magyar piacra.

A HTC hivatalos magyarországi disztribútorai a CHS, a Motoker, a Rightphone és a Speedshop.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük