Az integrált nyomásérzékelő izzítógyertyák és az új vezérlőegységek tovább bővítik a Champion dízel termékskáláját; a termékek az autópark 95 százalékát lefedik.

 

Az integrált nyomásérzékelő izzítógyertyák és az új vezérlőegységek tovább bővítik a Champion dízel termékskáláját; a termékek az autópark 95 százalékát lefedik.

 

A Federal-Mogul Motorparts, a Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML) divíziója két új Champion® termékcsaládot mutatott be, így a márka már egy helyen biztosítja a gyújtáskomponenseket mind a dízel, mind pedig a benzines gépjárművekhez. Az új, integrált nyomásérzékelő izzítógyertyák teszik teljessé a Champion dízel motorokhoz kínált termékskáláját; az új izzításvezérlő egységek pedig tovább bővítik a Champion gyújtáskomponens palettáját. A Champion körülbelül az autópark 95 százalékához biztosít alkatrészeket a gyújtáskomponens termékcsaládjával, amelybe beletartoznak a gyújtógyertyák, az izzítógyertyák, a gyújtástekercsek, huzalkészletek, illetve most már a vezérlőegységek is.

 

A Champion integrált nyomásérzékelő izzítógyertyája lehetővé teszi a valós idejű, pontos égésszabályozást és a magasabb nyomáscsúcsokat – a terméket kimondottan a modern dízelmotorokhoz tervezték, mely nagyobb tartósságot és stabil kibocsátási eredményeket biztosít. Az innovatív új izzítógyertya képes mérni a henger nyomásváltozásait és továbbítani ezeket az információkat a vezérlőegységnek, amely így biztosítja az optimális járást normál üzemi körülmények között.

 

„A Champion elkötelezett a gyújtáskomponensek termékpalettájának bővítése iránt, amellyel biztosíthatja, hogy a gyári minőségű termékek folyamatos fejlesztése a vevők egyre szélesebb rétegét célozza meg" – mondta Bert De Haes, a Federal-Mogul Motorparts EMEA gyújtáskomponensekért felelős termékmenedzsere. „A Champion a benzines gépjárművekhez gyártott gyári minőségű termékeiről ismert, most pedig örömünkre szolgál, hogy a dízel termékekre fordított befektetéseink egy egyre növekvő termékskálát eredményeznek, így minkét üzemanyagtípus esetén kínálhatunk megoldásokat."

 

A Champion új gyújtásvezérlő egységével maximálisan kihasználhatók a Champion izzítógyertyák előnyei, így az izzítási idő három másodperc alá csökkenthető, akár 1300oC-os üzemi hőmérséklet mellett. A hatékony indításnak köszönhetően alacsonyabb a károsanyag-kibocsátás, javul a teljesítmény, illetve finomabb a motor járása. A Champion izzításvezérlő egységek nagyszerűen egészítik ki a dízel hidegindító rendszereket és kiváló hidegindítási jellemzőket biztosítanak az összes modern dízelmotor esetében, maximalizálva a tartósságot és az optimális teljesítményt két szerviz között.

 

A Champion teljes termékskálájával – gyújtógyertyákkal, ablaktörlőkkel és szűrőkkel – kapcsolatos további információkért látogasson el a könnyen kezelhető weboldalra.

 

http://www.championautoparts.eu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük