2023.február.06. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új fõszerkesztõ a Startlap élén

2 perc olvasás
<p><strong><em><span class="inline left"><a href="/node/1061"><img class="image thumbnail" src="/files/images/logo.thumbnail_1.jpg" border="0" alt="www.startlap.hu" title="www.startlap.hu" width="100" height="31" /></a></span>2007. május 1-jétõl Bognár Bálint irányítja fõszerkesztõként a Startlapot. A szakember korábban projektfelelõsként és Lap.hu koordinátorként dolgozott a portálnál. </em></strong></p><p>

www.startlap.hu2007. május 1-jétõl Bognár Bálint irányítja fõszerkesztõként a Startlapot. A szakember korábban projektfelelõsként és Lap.hu koordinátorként dolgozott a portálnál.

www.startlap.hu2007. május 1-jétõl Bognár Bálint irányítja fõszerkesztõként a Startlapot. A szakember korábban projektfelelõsként és Lap.hu koordinátorként dolgozott a portálnál.

Bognár Bálint karrierjét az Educatio Kht, Sulinet Programirodájában kezdte, ahol elõször holnapfejlesztéssel, majd Európai Uniós informatikai fejlesztési projektek koordinálásával foglalkozott.

bognár bálintBognár BálintA szakember 2005 májusában csatlakozott a Sanoma Budapest Újmédia-divíziójának csapatához, mint a Lap.hu mozgalom koordinátora. Vezetése alatt zajlott a Lap.hu oldalak elsõ nagy minõségi revíziója, amikor a szigorítások érvényesítése mellett sikerült az oldalak és a mozgalom szerkesztõinek számát – egyúttal a Lap.hu mozgalom népszerûségét – tovább növelnie.

2006 novemberétõl már projektfelelõsként dolgozott a Startlapnál, ahol a Startlap csoport fejlesztéseinek résztvevõjeként nagymértékben járult hozzá a site eredményességéhez és fejlõdéséhez. Idei feladata lesz többek között a Startlap megújítása, amelynek elõkészítésében ugyancsak jelentõs szerepet vállalt.

Bognár Bálint az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen szociológusként végzett, majd ezt követõen a Nyugat Magyarországi Egyetem Informatikai Menedzseri képesítését szerezte meg. Angolul és németül beszél.

A Startlap.hu, amely a Sanoma Budapest legsikeresebb site-ja, a leglátogatottabb magyar horizontális portál. Több mint 5.000 tematikus Lap.hu oldalt fog össze, látogatottsága nemrég megdöntötte az 1 milliót. A népszerû site számos alakommal nyerte el a legjobb márkákat kitüntetõ Superbrands-díjat is.

www.startlap.hu

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.