http://www.dunlop.hu/http://www.dunlop.hu/ A Dunlop új Grandtrek AT3 vegyes használatú SUV gumiabroncsa kiemelkedő úttartást és tapadást biztosít nagy sebességnél és nedves útviszonyok mellett is. Alacsony zajszint és kényelem az országúton csakúgy, mint nehéz terepen – ezt nyújtja a Grandtrek AT3.

 

http://www.dunlop.hu/http://www.dunlop.hu/ A Dunlop új Grandtrek AT3 vegyes használatú SUV gumiabroncsa kiemelkedő úttartást és tapadást biztosít nagy sebességnél és nedves útviszonyok mellett is. Alacsony zajszint és kényelem az országúton csakúgy, mint nehéz terepen – ezt nyújtja a Grandtrek AT3.

Manapság a négykerék-meghajtás szerelmesei gyakran legalább annyit vezetnek aszfalton, mint nehéz terepen. A Dunlop, a nagyteljesítményű gumiabroncsok szakértője nekik fejlesztette ki az új Grandtrek AT3 4×4 / SUV nyári gumit, mely az országúton és az erdei utakon egyaránt kiemelkedő vezetési élményt biztosít.

Az új Grandtrek AT3 a Dunlop többi termékéhez hasonlóan első osztályú teljesítményt nyújt: kivételes tapadást és irányíthatóságot minden terepen. Alacsony zajszint, megnövelt tartósság és kényelem jellemzik az új abroncsot, mely a legnehezebb útviszonyok mellett is kiválóan bizonyít.

A versenypályákról az utakra

A Dunlop „versenypályáról a közutakra" fejlesztési filozófiája számos díjnyertes abronccsal ajándékozta már meg a vezetés szerelmeseit. Az új Grandtrek AT3 megalkotásakor a Dunlop mérnökei arra törekedtek, hogy a terepen és az utakon egyformán tökéletesen teljesítő gumiabroncs a vezetési élmény terén se hagyjon kívánnivalót maga után. Ennek érdekében mind a futókeverék, mind a mintatervezés során számos újításra volt szükség.

A Dunlop fejlesztőcsapata a futófelület tartósságára, a nedves utakon nyújtott teljesítményre, a tapadásra, a zajszintre és a vezetési kényelemre koncentrált – mindenfajta útviszonyt figyelembe véve. A Dunlop Grandtrek AT3 szögletes futófelületének köszönhetően egyenletesebben kopik, mivel a nyomáseloszlás is homogénebb. Ezáltal a gumiabroncs élettartama jelentősen megnő.

Akik komolyan veszik az autóvezetést, azért döntenek a Dunlop gumik mellett, mert kiválóan tapad és nagy sebesség mellett is megbízhatóan irányítható. A Grandtrek AT3 innovatív megoldásaival megkönnyíti a vezető dolgát akár nedves vagy homokos talajon is, és szinte elsimítja az úthibákat.

A defekt veszélye állandóan fenyeget az országúton csakúgy, mint a köves hegyi utakon. A Grandtrek AT3 megerősített szerkezete jobban ellenáll az éles tárgyak okozta sérüléseknek, így a vezető a legnehezebb terepen is nyugodt lehet.

A gumiabroncsok kifejlesztésekor a Dunlop mérnökei a kényelmi szempontokat is figyelembe veszik – ezek közé tartozik úgy a kinti, mint a kocsi belsejében érzékelhető zajszint csökkentése. A Grandtrek AT3 „kettő az egyben" váll blokkjai minden eddiginél csendesebb futást biztosítanak.

„A legigényesebb autóvezetőknek is meg tudjuk adni, amit elvárnak egy gumiabroncstól, mivel a Dunlop a versenypályákon is sikeres és szenvedéllyel fejleszti a nagy teljesítményű abroncsait" – mondja Frédéric Schilling, a Dunlop EMEA régióért felelős termékigazgatója. „A Grandtrek AT3 is azt bizonyítja, hogy senki nem veszi nálunk komolyabban a nagyteljesítményű gumik fejlesztését. A Grandtrek AT3 az utakon csakúgy, mint terepen, a legszélsőségesebb körülmények között is tökéletes vezetési élményt nyújt" – teszi hozzá a termékigazgató.

http://www.dunlop.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük