Szeretném kedves Olvasóink figyelmébe ajánlani az Antik Placc változásait és meghívni Önöket az új helyszínen tartandó idei első Placcra!

 

Szeretném kedves Olvasóink figyelmébe ajánlani az Antik Placc változásait és meghívni Önöket az új helyszínen tartandó idei első Placcra!

 

2015. január 18-tól az anKERT Klub az új helyszíne az eseménynek, ahol a belváros legnagyobb kerthelysége található. Az Antik Placc az első olyan vásár, ami összehozza a fiatal designer generációt és a klasszikus régiségkereskedőket. A vasárnapi Antik Placc-ok 2014 októbere óta (lásd: http://euroastra.hu/node/84559) több száz kiállítót, kereskedőt, dizájnert és több ezer látogatót vonzottak a Bálnába.

 

A Placc célja új megvilágításba helyezni az antik,a dizájn, a régi és az új keveredését, bemutatni a régi, felújított és újragondolt, átalakított tárgyakat, ezek megalkotóit, mindezt egy szép környezetben, hangulatos programok keretei közt. Az antikvitás világát szeretné megkedveltetni a mai generációval, és felhíni a figyelmüket ezekre az értékekre.

 

Az Antik Placc egy új kezdeményezés, egy piactér – tájékoztatott Császári Flóra.

Izgalmas kiállítók, egyedi termékek, vásári hangulat, jó zene. A PLACC nem csupán egy átlagos piac, hanem egyben művészeti, családi és közéleti program alternatívája, egy színvonalas beltéri találkozóhely, és élménypont. A Placc vár mindenkit, aki nyitott az újra, de fogékony a régire.

 

Idén az első alkalom január 18-án 10-17 óráig lesz, onnantól vasárnaponként a Placcé a terep az anKERT-ben!

 

Fix Placc programok vasárnaponként:

– Régiség, dizájn, retro, vintage és kortárs vásár

– Restaurátorok és Felújítók bemutatkozása

– Fabrika Műhely gyerekprogram

– Étel-ital

– Zene

– Ingyenes értékbecslés.

 

2015. január 18.

Antik Placc

anKERT

Budapest, Paulay Ede u. 33.

 

https://www.facebook.com/antikplacc

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük