2022.december.03. szombat.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új lehetőség nagy állományok elektronikus küldésére

4 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/6880"><img class="image thumbnail" src="/files/images/interoute.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.interoute.com" title="www.interoute.com" width="100" height="35" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.interoute.com/">www.interoute.com</a> </strong></span></span>  <p>Az e-mailben csatolt fájlok tömegei szükségtelen megterhelést jelentenek a vállalati hálózatok számára, állapította meg egy az Interoute megbízásából készített tanulmány. Az LM Research and Marketing által végzett felmérés<a name="_ftnref1" href="#_ftn1" title="_ftnref1">[1]</a> kimutatta, hogy az irodai alkalmazottak közel fele (45 százalék) napi 5-10, míg 31 százalékuk hozzávetőleg 10-20 csatolmányt küld  leveleiben.</p><p>

www.interoute.comwww.interoute.com  

Az e-mailben csatolt fájlok tömegei szükségtelen megterhelést jelentenek a vállalati hálózatok számára, állapította meg egy az Interoute megbízásából készített tanulmány. Az LM Research and Marketing által végzett felmérés[1] kimutatta, hogy az irodai alkalmazottak közel fele (45 százalék) napi 5-10, míg 31 százalékuk hozzávetőleg 10-20 csatolmányt küld  leveleiben.

www.interoute.comwww.interoute.com  

Az e-mailben csatolt fájlok tömegei szükségtelen megterhelést jelentenek a vállalati hálózatok számára, állapította meg egy az Interoute megbízásából készített tanulmány. Az LM Research and Marketing által végzett felmérés[1] kimutatta, hogy az irodai alkalmazottak közel fele (45 százalék) napi 5-10, míg 31 százalékuk hozzávetőleg 10-20 csatolmányt küld  leveleiben.

Az irodai felhasználók nagy része jelentős mennyiségű csatolmányt küld e-mailjeiben – ez derült ki abból a kutatásból, amelyet az Interoute, Európa legfejlettebb új generációs adat- és hanghálózatának tulajdonosa készíttetett az Interoute Express bemutatása előtt.  Ez az új ingyenes megoldás lehetővé teszi nagyméretű fájlok küldését úgy, hogy a címzett postafiókja ne teljen be. A szolgáltatás minden személyi számítógépen működik, a lényege, hogy a fájlok az Interoute online elosztó platformjára kerülnek, ahonnan a felhasználók bármikor letölthetik azokat.

„Az emberek egyre több tartalmat küldenek egymásnak a vállalati hálózatokon keresztül – a PowerPointtal készített prezentációktól kezdve képeket, táblázatokat és egyéb hatalmas méretű dokumentumokat. Ez rövid idő után ahhoz vezet, hogy már nem tudják továbbítani a fontos anyagokat, mert a postafiókjuk betelt, és ez igencsak lelassítja a levelezési rendszert.  Az Interoute Express-szel azonban minden iparág dolgozói nyugodt szívvel küldhetnek nagy méretű fájlokat, tudva hogy a címzettek azt biztosan megkapják, és postafiókjukat sem terheli túl." – mondta Gareth Williams, az Interoute vezérigazgatója.

A Dods, az egyik vezető európai politikai kommunikációs és tanácsadó cég már Interoute Express-t használ, jelentősen könnyítve ezzel email-hálózatának terhelésén. Ken Thompson, a Dods értékesítési- és üzleti elemzője elmondta: „Nagyon elégedett vagyok ezzel a szolgáltatással. Mi tényleg rengeteg nagyméretű anyagot küldünk e-mailben, így a munkatársak örömmel tapasztalták, hogy sokkal kevesebb 'az Ön postafiókja betelt' rendszerüzenetet kapnak az utóbbi időben. Az Interoute Express használata könnyen megtanulható, egyszerű és biztonságos is – már most nagy segítség a napi munkánkban."

Az Express a konkrét csatolmány helyett egy linket küld el a levélben, ezzel elkerülhető az a probléma, hogy az e-mail visszapattan a túlzottan nagy méret miatt. Így egyrészt a címzett is megkapja a fájlt, másrészt sem a küldő, sem a fogadó postafiókja nem telik be idő előtt a többmegás csatolmány miatt. A dokumentumok az Interoute új-generációs hálózatán keresztül küldhetők és érhetők el, ennek köszönhetően szabadul meg az adott cég levelezési szervere a nagy terheléstől.

A megoldás továbbfejlesztett változata, az Interoute Express Media Manager főleg azon informatikai vezetők számára hasznos, akik a vállalat teljes e-mail forgalmát nyomon akarják követni. A cégek a korlátlan tárkapacitás és a tökéletesen átlátható levelezés előnyeit élvezhetik, sőt automatikus jelentéseket is készíthetnek a szolgáltatás segítségével. A program egyszerűsített verziója is hozzáférhető, ezt a felhasználók ingyen letölthetik, így kipróbálhatják a fejlettebb verziók működését.

Az Interoute Európa leggyorsabban fejlődő távközlési szolgáltatója, valamint Európa legfejlettebb és legsűrűbben átszőtt, 54000 km hosszú hang- és adathálózatának tulajdonosa. Teljeskörű szolgáltatást nyújtó új generációs hálózata több mint 14000 ügyfelet szolgál ki a kiskereskedelemtől az űrkutatásig, közöttük megtalálhatjuk Európa e területeken legfontosabb vállalatait csakúgy, mint Észak-Amerika, Dél- és Kelet-Ázsia legnagyobb szolgáltatóit, kormányokat, egyetemeket és kutatóközpontokat. Ezek a szervezetek az Interoute-ot találták az ideális partnernek tartalmaik tárolására, nagykereskedelmi tranzitszolgáltatások igénybevételére, nagyvállalati hálózatokhoz való hozzáférés kialakítására vagy új szolgáltatások létrehozására. Európában, Észak-Amerikában és Dubaiban található irodáin keresztül az Interoute birtokosa és üzemeltetője Európa legnagyobb üzleti központjaiban található sűrűn összekapcsolt városi hálózatoknak. Több mint 1 milliárd euró értékű e-kereskedelmi tranzakció folyik át adatközpontjain minden nap, így az Interoute kulcsfontosságú része Európa digitális ellátási láncának.

http://www.interoute.com/

www.interouteexpress.com


[1] A felmérés az Egyesült Királyság 1000 irodai alkalmazottjának megkérdezése alapján készült 2007 októberében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.